Ο επιμένων ελλη-νικά και άλλες γραφικότητες…

Ο επιμένων ελλη-νικά και άλλες γραφικότητες...

Επιστροφή στην δράση για τον Fidel, με ελληνικό ποντάρισμα... 2+1.

Σχωράτε με που χάθηκα για ολίγες μέρες, αλλά Κουβανέζοι άνθρωποι είμεθα, μαζευτήκανε δουλειές. Δεν έχει παράπονο όμως, πλέρωσαν οι επιλογές στα Γιουρόπια τις προάλλες, και της Φραφούρτης (sic) το combάκι, και του ΠΑΟΚα το χαμηλό σκορ – είχαμε πει, δύο με τρία τεμάχια θα ‘ναι η δουλειά. Πέφτη σήμερα, συνεχάμε με ποδόσφαιρο προγνωστικά δυνατά…

Ποδόσφαιρο προγνωστικά: Ο επιμένων ελλη-νικά και τα συναφή

Μπάλα δεν γινόταν να παιχθεί εις την Τρίπολη το Σαββάτο, αλλά όπως και να ‘χει η ΑΕΚ καλή δεν ήτο. Κι αν φάνηκε να πηγαίνει προς τα κάπου το γκολ, ήτανε προς τους Τριπολιτσαίους.

Νέα εχτός έδρας αποστολή για την Ένωση, με τον Ιωνικό που απεδείχθη ψυχάρα στο Αγρίνιο και γύρισε από το δύο μηδέ και με παίχτη λιγότερο. Το παλεύουσι γενικώς οι Νικαιώται, ειδικά ενδός έδρας, όπου έχουνε χάσει μονάχα από τη Λαμία. Κι αυτό σε ματσάκι όπου είχανε αποβολή πριν το κοσάλεπτο.

Πάντως, μεταξύ μας, ένα διπλάκι βλέπω να το ‘χουνε οι κιτρινόμαυροι, που έχουνε περάσει κι από έδρες δυσκολότερες. Κλείνει το μάτι στο ένα και πενηνταφεύγα στο διπλό.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Το έτερο σουπερλιγκάτο ματς της ημέρας είναι αμφίρροπο, ντερμπάκι για την εξάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη. Ξεκούραστοι οι Κρητίκαροι, αφού δεν έγινε ο αγών με τον Απόλλωνα ελέω κορωνογιού. Οι δε κίτρινοι, κατέγραψαν ήττα με μισό μηδέ από τον Ολυμπιακό.

Για σημείο δεν με τραβά ιδιαίτερα, αν και μου βλέπω χηναράκι ένα ένα ή κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, τα γκολ τα βρίσκουμε στα ύψη κι αυτό μας επιτρέπει να βρούμε το ασιατικό ένα και εβδομήκοντα και πέντε σε καλή απόδοση για δυαδούλα παρέα με το ενωσίτικο διπλό.

Ρίχνομεν και ένα funbetιάρικο με αμφίτερμα και ασοχήναρο, καθότι ενδός έδρας οι ΟΦΗτζήδες μονάχα από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έχουνε χάσει. Κοντά στο τρίμπαλο η απόδοσις.

Δυάδα (απόδοσης 2.43)
17:00
ΟΦΗ - Άρης
Over 1,75 AH
1.57
19:30
Ιωνικός - ΑΕΚ
2
1.55
BET: 9 units
Μονό
17:00
ΟΦΗ - Άρης
1X & goal/goal
2.92
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις