koubanezos.gr – Η επανάσταση στο στοίχημα συνεχίζεται!

koubanezos.gr - Η επανάσταση στο στοίχημα συνεχίζεται!

Το koubanezos.gr στην νέα εποχή, με το απαραίτητο rebranding να γίνεται πραγματικότητα!

Πότε πέρασε 1,5 χρόνος, που το koubanezos.gr είναι στον αέρα, ούτε που το καταλάβαμε. Και νομίζουμε ούτε εσείς. Άλλωστε, έχει γίνει η καθημερινή συνήθεια όλων μας πλέον. Ωστόσο, καθώς το στοίχημα εξελίσσεται μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο, δεν μπορούμε να μένουμε στάσιμοι ούτε λεπτό.

Οι tipsters μας συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να μας προσφέρουν ταμειάρες, όμως η πηγή της δύναμης είστε εσείς και η μόνιμή σας παρουσία στο koubanezos.gr. Από εσάς εμπνεόμαστε και μαζί σας βελτιωνόμαστε και εμείς.

Η παρέα στις σελίδες και τα γκρουπς του Facebook συνεχώς μεγαλώνει, στο Instagram διαβάζετε καθημερινά ιστορίες, αθλητικά νέα αλλά και προτάσεις, ενώ στο Telegram γίνεται πανικός! Μαζί παρακολουθούμε, εκεί, την δράση της ημέρας, μαζί προτείνουμε και παίζουμε στο live! Όσοι δεν έχετε ακόμα έρθει στην εκεί παρέα, θα σας συνιστούσαμε να το κάνετε. Και δεν θα χάσετε!

Επιλέξαμε την σημερινή ημερομηνία, την επέτειο 1,5 χρόνου λειτουργίας του koubanezos.gr (που… γεννήθηκε 15 Ιουνίου 2020) για να σας παρουσιάσουμε το νέο μας λογότυπο. Και το νέο μας μότο. Ο Φιδέλ εκσυχρονίστηκε και εκμοντερνίστηκε κηρύσσοντας την επανάσταση στο στοίχημα! Άλλωστε, τι Κουβανέζοι θα ήμασταν χωρίς τον Φιδέλ στο λάβαρο;

koubanezos.gr - Η επανάσταση στο στοίχημα συνεχίζεται!

18 μήνες koubanezos.gr, 18 μήνες… ταξίδι, 18 μήνες… επανάσταση στο στοίχημα!

Ο σχεδιασμός του νέου του λογότυπου του koubanezos.gr ήταν project του δημιουργικού γραφείου Smartbulb.

Το Smartbulb λειτουργεί από το 2006 έχοντας επιμεληθεί διάφορα projects εταιρικής εικόνας και λογοτύπησης. Με ιδιαίτερη χαρά δημιούργησε ένα λογότυπο που αντικατοπτρίζει τον δυναμικό χαρακτήρα του site που θέλει να φέρει την «επανάσταση» στον χώρο του στοιχήματος.

Καλά ταμεία, κουβανέζοι μας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις