Γαλλικά φαβορί, μάχη στο… νήμα στην Τζέντα

Γαλλικά φαβορί, μάχη στο... νήμα στην Τζέντα

Προγνωστικά στοιχήματος. Με τις αναμετρήσεις Μονπελιέ - Κλέρμόν και Μπορντό - Λιόν στη Ligue 1. Κάθε βαθμός μετράει πλέον στη μάχη της Τζέντα.

Προγνωστικά στοιχήματος με Γαλλία και Formula 1

Χορταστικό και πάλι αναμένεται το κυριακάτικο κουπόνι με Ligue 1 και Formula 1 στο μενού. Ξεκίνημα με το Μονπελιέ – Κλερμόν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, συνέχεια με το Γκραν Πρι της Σαουδικής Αραβίας και για… γλυκό το βραδινό Μπορντό – Λιόν. Για πάμε…

Μπορντό – Λιόν

Παραδοσιακή μονομαχία της Ligue 1 στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» ανάμεσα σε Μπορντό και Λιόν. Από ήττες με προβληματικές εμφανίσεις προέρχονται αμφότερες. Οι «Γιρονδίνοι» αν και ήταν καλοί μεσοεπιθετικά, για ακόμα μία φορά φέτος προδόθηκαν από την άμυνά τους (5-2 στο Στρασβούργο). Χειρότερη άμυνα στη Ligue 1 με 37 γκολ παθητικό, ενώ εντός έδρας μετρά μόλις μία νίκη (3-2 με Ρεμς), τρία σερί Over και επτά συνεχόμενα goal/goal.

Γκέλα ολκής για τη Λιόν που έχασε για -πρώτη φορά φέτος- εντός έδρας από τη Ρεμς (2-1). Εμφανίστηκε προβλέψιμη και «κουρασμένη», ενώ δεν μπορούσε να βρει χώρους στη συμπαγή άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο τελευταίο εκτός έδρας πέρασε με 0-1 αλλά και με αρκετή δόση τύχης από το Μονπελιέ, μόλις το δεύτερο φετινό τρίποντο ως φιλοξενούμενη. Αξιοσημείωτο ότι στις τέσσερεις από τις επτά φετινές εξορμήσεις τους, οι «λιονέ» ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο.

Πλούσια σε γκολ τα πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο με γηπεδούχο την Μπορντό. Την τελευταία οκταετία έχουν σημειωθεί 7/9 over και 7/9 goal/goal.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ζερόμ Μπρισάρ, με τον οποίο η Μπορντό μετρά επτά ήττες σε οκτώ ματς (0-1-7) από το ’17 έως σήμερα!

Δύο ομάδες που σπάνια κρατούν ανέπαφες τις εστίες τους, έχουν καλές επιθέσεις και θέλουν διακαώς τους τρεις βαθμούς. Θα πάμε σε ένα combo με γκολ και σε ένα fun bet με σκόρερ.

Μονπελιέ – Κλερμόν

Αξία υπάρχει και στον άσσο της Μονπελιέ. Μετά την καλή εμφάνιση -παρά την ήττα- απέναντι στη Λιόν, επέστρεψε στις επιτυχίες με διπλό στη Μετς (1-3). Καλή εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση ενώ με γκολ επανήρθε μετά την τιμωρία του και ο ηγετικός μέσος Σαβανιέ.

Έβαλε τέλος στο σερί ηττών η Κλερμόν, η οποία αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο εντός με τη Λανς, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Πιο δύσκολα βέβαια τα πράγματα μακριά από την έδρα της όπου μετράει πλέον τρεις συνεχόμενες ήττες και πέντε στα έξι πιο πρόσφατα (0-1-5).

Διαφορά δυναμικής και φόρμας, ο άσσος σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού έχει αξία.

Μάχη πριν το φινάλε

Στην κόψη του ξυραφιού θα κριθούν όλα στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Προτελευταίος αγώνας της σεζόν στη νεοσύστατη πίστα της Σαουδικής Αραβίας με την διαφορά ανάμεσα σε Φερστάπεν και Χάμιλτον να έχει μειωθεί στους 8 βαθμούς.

Η πίστα της Τζέντα είναι γρήγορη αλλά και αρκετά στενή με τα προσπεράσματα να μοιάζουν δύσκολα. Επομένως δεν περιμένουμε να δούμε πολλές αλλαγές θέσεων. Από την pole position θα ξεκινήσει ο Λιούις Χάμιλτον, πίσω του ο ομόσταυλός του Βάλτερι Μπότας ενώ ο Μαξ Φερστάπεν (είχε ατύχημα στην τελευταία του προσπάθεια στο Q3) θα εκκινήσει τρίτος. Ο Φερστάπεν ακόμα κι αν δεν κατορθώσει να προσπεράσει τον Χάμιλτον, θα επιδιώξει να πάρει τον ένα έξτρα βαθμό που δίνει ο ταχύτερος γύρος, κάτι που θα μπει στις επιλογές μας. Επιπλέον, θα ρισκάρουμε ενστικτωδώς και στο να εγκαταλείψει ένα μονοθέσιο της Άλφα Ρομέο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:00
Μονπελιέ - Κλερμόν
1
2.18
BET: 25 units
Combo
21:45
Μπορντό - Λιόν
Goal/goal & over 2,5 & over 0,5 ημίχ.
1.95
BET: 15 units
Fun bet
21:45
Μπορντό - Λιόν
Γκολ Χουάνγκ & Αουάρ
9.00
BET: 2 units
Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας
19:30
Ταχύτερος γύρος αγώνα
Μαξ Φερστάπεν
3.25
BET: 5 units
Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας
19:30
Να μην πάρει κατάταξη τουλάχιστον ένα μονοθέσιο ομάδας
Άλφα Ρομέο
3.70
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις