Τα τρίποντα του Ρέι και η μοναξιά του Λαβ

Τα τρίποντα του Ρέι και η μοναξιά του Λαβ

Με ειδικά παικτών, στην Ελληνική Basket League, τα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ του Guibert.

Επιστροφή στη δράση για την Α1 και πάμε αμέσως στα προγνωστικά μπάσκετ, γιατί έχει.. πράγμα.  ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παίξουν σημαντικούς αγώνες έχοντας σημαντικότατες απουσίες.

 Προγνωστικά μπάσκετ: ΑΕΚ – Προμηθέας Πάτρας

 Η ΑΕΚ, εκτός του Γέλοβατς, δεν υπολογίζει και στον Παππά (θλάση) με αποτέλεσμα το επιθετικό βάρος να πέσει σε Ανγκόλα και Κολόμ. Από την άλλη οι δύο αυτοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην άμυνα για να αποφύγουν τα φάουλ αφού από πίσω τους υπάρχει ο… κανένας. Ως εκ τούτου περιμένω από τον, πρώην παίκτη της ΑΕΚ και αντίπαλό της το Σάββατο, Αμερικανό,  Κέντρικ Ρέι να αναλάβει δράση. Ο έμπειρος σκόρερ, σε 7 από τα 8 προηγούμενα ματς του Προμηθέα, έβαλε τουλάχιστον 2 τρίποντα και το 2.50 στο over 1,5 εύστοχα τρίποντα μοιάζει με απίστευτο δώρο!

 Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πάει στην Πάτρα για να παίξει με τον Απόλλωνα δίχως τέσσερις παίκτες πεντάδας! Φοβερό! Ο 1ος σκόρερ Γκρίφιν, ο βασικός σέντερ Τζόουνς και οι φόργουορντ Κάρτερ και Γιάνκοβιτς είναι τραυματίες. Μοναδικές αξιόπιστες λύσεις επιθετικά είναι ο Αμερικανός γκαρντ Ζερμέιν Λαβ και ο φόργουορντ ΝτιΛίο. Ο Λαβ, θέλει δεν θέλει, θα κάνει υπερωρίες σε χρόνο συμμετοχής και προσπάθειες, οπότε θα ποντάρω και στο δικό του over 1,5 εύστοχα τρίποντα, στο 1.95
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:00
ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας
Κέντρικ Ρέι over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.50
BET: 40 units
Μονό
20:00
Απόλλων Πάτρας - ΠΑΟΚ
Ζερμέιν Λαβ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις