Το κουπόνι σήμερα (Πέμπτη 2/12) – Ντέρμπι στο «Όλντ Τράφορντ»

Παγίδες και ειδικά στοιχήματα

Το κουπόνι σήμερα (Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Άγιος Νικόλαος – Αν. Καρδίτσας (15:00): Μια από τις δύο θα προκριθεί στους «8» για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Φαβορί είναι η Αναγέννηση η οποία έχει έμπειρους παίχτες όπως ο Κουτσιανικούλης, ο Αθανασιάδης, ο Γκίνη, ο Τάσος Λαγός. Ακόμη 4 είναι οι φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Ο Άγιος Νικόλαος μετράει 4/4 νίκες. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία ήττα στους τελευταίους 10 αγώνες στην έδρα τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μόνο μία ήττα στα 10 τελευταία εκτός.

Τορίνο –  Έμπολι (19:30): Ισοδύναμο παιχνίδι μεταξύ των δύο. Η Έμπολι μετράει 5/5 τελευταία g/g. Ενώ εκτός έδρας δεν έχει φέρει καμιά ισοπαλία έως τώρα. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Ροντρίγκεζ , ο Βέρντι και ο πολύτιμος Μπελότι. Για την Έμπολι αμφίβολος είναι ο Ζουρκόφσκι.

Τότεναμ – Μπρέντφορντ (21:30): Στην εποχή Κόντε η Τότεναμ φαίνεται πως βρίσκει μια σταθερότητα. Φέτος στο γήπεδο της έχει μόλις δύο ήττες. Απόψε στην νεοφώτιστη Μπρέντφορντ θέλει την νίκη ώστε να κυνηγήσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Όμως οι «μέλισσες» είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους. Στις προηγούμενες τρείς αναμετρήσεις νικήτρια ήταν η Τότεναμ. Πρώτος σκόρερ της Μπρέντφορντ είναι ο Τόνει με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Λάτσιο – Ουντινέζε (21:45): Και οι δύο ομάδες έχουν να κερδίσουν εδώ και 2 αγωνιστικές. Η Λάτσιο είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Serie A στα εντός έδρας παιχνίδια της, συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς. Η προιστορία είναι με τους γηπεδούχους με 8/10 νίκες. Ενώ N/G ήρθαν τα 7/9 πιο πρόσφατα, under τα 4/7 τελευταία.

Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ (22:15): Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγγλία. Η Μάντσεστερ φιλοξενεί την φορμαρισμένη Άρσεναλ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αγνοούν την νίκη εδώ και τρείς αγώνες. Απο την άλλη η Άρσεναλ έχει ένα τρομερό σερί με 5/6 νίκες σκαρφαλώνοντας έτσι στην 5η θέση με 23 βαθμούς πλέον. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρείς βαθμούς μετά από 4 αποτυχίες στο «Ολντ Τράφορντ» (1Ι,3Η). Τα 5 τελευταία παιχνίδια τους ήρθαν under 2,5. Το 2-3 γκολ στο 1.90 είναι αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις