Στο πλευρό της Σέλτικ έως 2.70

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος με στήριξη στη Σέλτικ του Αγγελου Ποστέκογλου δείχνει στη στήλη της Πέμπτης με διπλή ζαριά ο Scorakias.

Καλημέρες στο παρεάκι του koubanezos.gr. Εδώ και σήμερα, όπου θα διασχίσουμε καινούργια μονοπάτια στο δρόμο για το ταμείο. Προγνωστικά Scorakias θα λέτε και θα γινόμαστε περισσότεροι. Προχωράμε με τα σημερινά μας με ταξίδι στη… Σκωτία.

Η Σέλτικ υποδέχεται τη Χαρτς. Η δεύτερη δηλαδή εναντίον της τρίτης στη βαθμολογία, τις οποίες χωρίζουν δύο βαθμοί και μερικά ποιοτικά επίπεδα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 2-1 επί της Αμπερντίν την Κυριακή. Αναμέτρηση που δημιούργησαν 20 τελικές, μεταξύ άλλων είχαν ένα δοκάρι.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να πετύχουν παραπάνω τέρματα, τους έλλειψε σε γενικές γραμμές η ευστοχία. Τρομερή σε δημιουργία η ομάδα του Αγγελου Ποστέκογλου. Ξεχωρίζει ο Κιόγκο Φουρουχάσι με επτά γκολ στο πρωτάθλημα. Που να μην είχε τραυματιστεί ο Ιάπωνας… Καθοριστικός και ο Πορτογάλος, δανεικός από τη Μπενφίκα, Ζότα, με πέντε τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Μία ημέρα νωρίτερα, η Χαρτς επικρατούσε εντός έδρας με 2-0 της Σεντ Μίρεν. Θα μπορούσε να δεχτεί γκολ, διότι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ουκ ολίγες φορές. Γενικότερα, μοιάζει κάπως πλασματική η θέση της στη βαθμολογία. Σαφώς και θα μπορούσε να βρίσκεται χαμηλότερα.

Δεν τίθεται θέμα φαβορί. Φαίνεται άλλωστε στο σετ των αποδόσεων, τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί. Οι γηπεδούχοι δεν πάσχουν από δημιουργία, αλλά από καθαρό μυαλό μπροστά στην αντίπαλη εστία. Βλέπω την ομάδα του Ποστέκογλου να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Συν τοις άλλοις, επιλέγω και δεύτερο ποντάρισμα, με σαφώς μεγαλύτερο ρίσκο. Scorakias είμαι άλλωστε, αρκετά γκολ ψάχνω για τα ταμεία μου.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
21:45
Σέλτικ - Χάρτς
Σέλτικ να σκοράρει και στα 2 ημίχ.
2.07
BET: 15 units
Μονό
21:45
Σέλτικ - Χάρτς
1 ημίχ. / 1 τελ. & over 2,5
2.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις