ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πρώτη φορά με τις άμυνες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Πρώτη φορά με τις άμυνες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πρώτη φορά με τις άμυνες

Πρώτη φορά με τις άμυνες

Για πρώτη φορά φέτος τα προγνωστικά Ιταλίας βγήκαν με κριτήριο την αμυντική ικανότητα των ομάδων.

Εμβόλιμη χωρίς μεγάλο ρίσκο

Σε αυτή την αγωνιστική έχουμε αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που έχουν ανάγκη να παίξουν κλειστά, οπότε μεγάλος παράγοντας για τα προγνωστικά Ιταλίας είναι οι άμυνες. Περισσότερο θα δούμε παιχνίδι τακτικής και επιθέσεις με αντεπίθεση.

Προγνωστικά Ιταλίας

Ίντερ – Σπέτσια

Πρώτη φορά με τις άμυνες Η Ίντερ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και πολύ κοντά στην κορυφή. Αήττητη τις τελευταίες 9 αγωνιστικές, σε Ιταλία και Ευρώπη. Στις τελευταίες αναμετρήσεις της ο Ιντζάγκι δίνει μεγάλη έμφαση στην άμυνα, με αποτέλεσμα να έχει δύο σερί ανέπαφες εστίες. Περιμένω σίγουρα ένα μικρό ροτέισον. Όσον αφορά την τακτική προσέγγιση, εκτιμώ πως θα πιέσει πολύ την Σπέτσια και δεν θα της δώσει χώρους. Πιστεύω πως θα κυριαρχήσει στο παιχνίδι, όσο την παίρνει.

Πρώτη φορά με τις άμυνες Η Σπέτσια έχει δείξει πως με τους μεγάλους φοβάται. Γενικότερα δεν είναι σε φόρμα, καθώς έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Συνήθως παίζει κλειστά και χτυπάει στην αντεπίθεση, μόνο αν βρει χώρο. Πιθανό να απειλήσει με προσπάθειες εκτός περιοχής. Θα έχει ελπίδες να μην διασυρθεί, εάν δεν ρισκάρει νωρίς. Όσο πιο γρήγορα βγει ψηλά, τόσο πιο γρήγορα θα δεχθεί γκολ.

Mπολόνια – Ρόμα

Πρώτη φορά με τις άμυνες  H Μπολόνια έχει αρχίσει και ζορίζεται επιθετικά. Ο Αρναούτοβιτς δεν δείχνει να έχει μεγάλη έμφαση στο σκοράρισμα και αυτό κοστίζει σε όλη την ομάδα. Έχει αρκετούς τεχνίτες στην ομάδα και αυτό είναι υπέρ της, όσον αφορά την κατοχή και την δημιουργία φάσεων. Πίσω βρίσκεται συχνά εκτεθειμένη, κόντρα σε ομάδες που παίζουν με αντεπιθέσεις ή γενικότερα με ταχύτητα στην επίθεση.

Πρώτη φορά με τις άμυνες Η Ρόμα δείχνει να διανύει μία εξαιρετική περίοδο. Τρεις συνεχόμενες νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ και ο Μουρίνιο δείχνει να ξέρει τι κάνει. Εκτιμώ πως πάλι θα στήσει την τακτική του πάνω στην αντίπαλη ομάδα. Έτσι, θεωρώ πως θα κλειστεί πίσω κρατώντας όμως την κατοχή της μπάλας. Επιθετικά θα χτυπήσει με ταχύτητα από τα πλάγια, όταν βρει χώρο με τις προωθήσεις των αντίπαλων μπακ.

Τζένοα – Μίλαν

Πρώτη φορά με τις άμυνες Η Τζένοα με τον Σεφτσένκο στον πάγκο μπορεί να μην έχει δει νίκη, κάνει όμως καλές εμφανίσεις. Μεγάλη αλλαγή στην νέα εποχή είναι η απόδοση της άμυνας. Πλέον η Τζένοα μπορεί να χαρακτηριστεί ομάδα άμυνας. Το πρόβλημα είναι στην επίθεση, καθώς δεν βρίσκει καθόλου χώρους μπροστά. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής, όμως δεν έχει έναν προωθημένο οργανωτή να τροφοδοτήσει την επίθεση.

Πρώτη φορά με τις άμυνες Η Μίλαν διανύει μία κακή περίοδο στο πρωτάθλημα, με δύο σερί ήττες. Το πρόβλημα στην άμυνα είναι φανερό πλέον, καθώς δέχθηκε επτά γκολ σε δύο αγωνιστικές. Οπότε, πρώτο μέλημα του Πιόλι σήμερα θα είναι η άμυνα. Ο Μενιάν επέστρεψε και θέλει να κρατήσει το μηδέν πίσω και συνολικά όλη η άμυνα θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ο Ζλάταν θα παίξει μπροστά και αποτελεί πάντα μεγάλη πηγή κινδύνου

Σασουόλο – Νάπολι

Πρώτη φορά με τις άμυνες Η Σασουόλο πήρε τρομερό διπλό, στην έδρα της Μίλαν. Γενικότερα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις επιθετικά και σκοράρει εύκολα. Έχει σκοράρει και στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της. Αδυναμία της είναι η άμυνα, καθώς όσο εύκολα βάζει γκολ άλλο τόσο δέχεται. Ο Μπεράρντι πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με επτά γκολ και τρεις ασίστ.

Πρώτη φορά με τις άμυνες Η Νάπολι βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας. Διέσυρε την Λάτσιο και έδειξε, για ακόμη μία φορά, πως φέτος είναι η χρονιά της. Ο Οσίμεν απουσιάζει, όμως ο Μέρτενς βγάζει μάτια. Αμυντικά έχει βγάλει κάποια μικρά προβλήματα τελευταία και ίσως να έχει πρόβλημα, κόντρα στην γρήγορη επίθεση της Σασουόλο. Σίγουρα επιθετικά αποτελεί φόβητρο για κάθε άμυνα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:30
Ίντερ - Σπέτσια
1 & no goal
2.05
BET: 10 units
Combo
19:30
Μπολόνια - Ρόμα
Χ2 & under 3,5
2.05
BET: 10 units
Combo
21:45
Σασουόλο - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
1.88
BET: 15 units
Μονό
21:45
Τζένοα - Μίλαν
Under 2,5
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις