Στοίχημα σνούκερ: Δύο προτάσεις για το βράδυ

Στοίχημα σνούκερ: Δύο προτάσεις για το βράδυ

Οι απογευματινοί αγώνες του UK Championship δεν εμπνέουν στοιχηματικά κι έτσι κρατάμε τις δυνάμεις για τα βραδινά παιχνίδια.

Άλλη μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις ήταν η Δευτέρα. Ο Τζον Χίγκινς και ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ ήταν οι παίκτες του top 16 που αποκλείστηκαν από το UK Championship και το ερώτημα για σήμερα είναι «ποιος έχει σειρά;».

Η καμπάνα φαίνεται να χτυπάει για τον Μαρκ Άλεν. Ο Βορειοϊρλανδός αντιμετωπίζει σοβαρά προσωπικά προβλήματα που του αποσπούν την προσοχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, ενώ παίζει και με εξαιρετικό αντίπαλο (Ντέιβ Γκίλμπερτ). Ωστόσο, κάτι μας αποτρέπει από το να ποντάρουμε σ’ αυτό το ματς, που αρχίζει στις 15:00. Θα ασχοληθούμε με τα βραδινά.

Αρχίζουμε με το ντέρμπι του Λούκα Μπρεσέλ με τον Στίβεν Μαγκουάιρ. Ασφαλώς και γνωρίζουμε ότι το να παίζεις στοίχημα σε αγώνες του Σκωτσέζου είναι σαν να πέφτεις ηθελημένα από τον γκρεμό και να ελπίζεις να σωθείς. Όμως, η φόρμα του σ’ αυτήν τη διοργάνωση δεν περνάει απαρατήρητη.

Ο 40χρονος Σκωτσέζος πέτυχε τέσσερα century breaks συνολικά στις νίκες του επί του Σάντερσον Λαμ και του Τιάν Πενγκφέι. Έχει και παράδοση καλών εμφανίσεων στο UK Championship, το οποίο άλλωστε είναι και το μοναδικό major τουρνουά που έχει κατακτήσει (το 2004). 

Το head to head δεν οδηγεί σε συμπεράσματα. Ο Μαγκουάιρ έχει ισχνό προβάδισμα (2-1), αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Μοιρασμένες είναι και οι αποδόσεις. Από διαίσθηση και μόνο ακολουθούμε τον Σκωτσέζο. Ίσως οι αποκλεισμοί τόσων μεγάλων ονομάτων, να είναι η δική του ευκαιρία για κάτι μεγάλο.

Ντέρμπι θα έχουμε και μεταξύ του Σιάο Γκουοντόνγκ και του Χοσεΐν Βαφάι. Ο Ιρανός απέκλεισε με εντυπωσιακή εμφάνιση τον Μαρκ Σέλμπι (6-2), φοβόμαστε όμως μην πάθει ό,τι και στα προκριματικά του German Masters. Τότε που έμεινε στις δάφνες του 5-0 επί του Ο’Σάλιβαν και αποκλείστηκε την επόμενη μέρα από τον Άντριου Χίγκινσον.

Ο Κινέζος βλέπει κι αυτός το ματς ως ευκαιρία για να ξεφύγει από τη χρυσή μετριότητα. Είναι δύσκολο, πάντως, να προβλέψεις νικητή. Θα επιλέξουμε Βαφάι με το ελάχιστο αβάντζο, συνδυάζοντάς το με τη νίκη του Ρίκι Γουόλντεν επί του Άντονι Χάμιλτον με το ελάχιστο χάντικαπ. Ο Σερίφης είναι λατρεία, αλλά μάλλον έπιασε το ταβάνι του με τη νίκη επί του Γουίλιαμς. Μακάρι να μας διαψεύσει, αν και ο Γουόλντεν έχει σαρωτική υπεροχή στα μεταξύ τους (7-1 νίκες).

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
21:00
Μπρεσέλ - Μαγκουάιρ
2
1.90
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.53
21:00
Σιάο - Βαφάι
2 (+1,5)
1.57
21:00
Γουόλντεν - Χάμιλτον
1 (-1,5)
1.61
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις