Το κουπόνι σήμερα (Κυριακή 28/11) – Τα βλέμματα στην Θεσσαλονίκη

Προγνωστικά

Το κουπόνι σήμερα (Κυριακή 28 Νοεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

ΠΑΟΚ – Άρης (19:30) : Στα 6 τελευταία ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), έχουν βγει 5 ισοπαλίες και 1 άσος. Εκατέρωθεν έρχονται από άσχημες ήττες και θέλουν διακαώς και οι δύο την νίκη. Την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής και στα δύο παιχνίδια μεταξύ τους. Για τους γηπεδούχους γυρίζει ο Μίτριτσα ,ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αρχηγού Βιερίνια. Για τον Άρη στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ματέο Γκαρσία.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30) : Η εξαιρετική Τσέλσι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απόψε. Για αυτό κιόλας ο άσος προσφέρεται στο 1.54. Για τους φιλοξενούμενους εκτός παραμένουν οι Πογκμπά, Βαράν ενώ θα απουσιάσει και ο Μαγκουάιρ λόγω της κόκκινης που δέχτηκε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει με τον υπηρεσιακό προπονητή. Ακόμη οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αήττητοι στα 11 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν στο Λονδίνο. Τελευταία νίκη της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Γιουνάιτεντ ήταν το 2018.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ (16:00) : To ντέρμπι της 3ης και 4ης θέσης. Η Γουέστ Χαμ εκτός έδρας έχεις μόλις 1 νίκη 1 ισοπαλία και 4 νίκες. Απόψε κόντρα στην Σίτι θα προσπαθήσει για την υπέρβαση. Τα «σφυριά» θα βασιστούν αρκετά στις αντεπιθέσεις , με αυτό τον τρόπο έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ φέτος. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει μόλις ένα διπλό στις 25 τελευταίες επισκέψεις της σε έδρες εν ενεργεία πρωταθλητών της Premier League (22 ήττες)! Για την Σίτι θα απουσιάσει ο Ντε Μπρούιν ο οποίος είναι σε καραντίνα.

Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν (14:00) : Εύκολο αναμένεται να είναι το απόγευμα για τους «Παριζιάνους» καθώς η Σεντ Ετιέν είναι από τις χειρότερες φετινές ομάδες στην Ligue 1. Παρόλο που είναι αήττητη στα τελευταία 4 ματς σήμερα το έργο της θα είναι δύσκολο. Τελευταία νίκη της Σεντ Ετιέν ενάντια στην Παρί ήταν πριν 9 χρόνια(!). Για την Παρί θα απουσιάσουν οι σημαντικοί Βαινάλντουμ, Βεράτι, Ικάρντι και Ραφίνια.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (22:00) : Ντέρμπι κορυφής στην La Liga. Ρεάλ Μαδρίτης στους 30 και Σεβίλλη στους 28 βαθμούς. Και οι δύο τους έχουν μόλις μία ήττα μετά από 14 αγωνιστικές. Για τους Σεβιγιάνους θα λείψουν οι Νάβας , Εν Νεσιρί  ενώ αμφίβολοι είναι ο Λαμέλα και ο Σούσο. Η Ρεάλ νίκησε στις 16/20 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Σεβίλλη (1 ισοπαλία, 3 ήττες). Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του στόπερ Αλάμπα που χτύπησε μεσοβδόμαδα. Θα είναι παιχνίδι με έντονο και γρήγορο ρυθμό, ενδεχομένως να έχουμε πολλά γκολ.

Νάπολι – Λάτσιο (21:45) :  Τα 9 από τα 11 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους ήρθαν over 2,5. Tα 6 από αυτά over 3.5. Τα 4 από αυτά over 4,5. Απόψε λοιπόν το over 2,5 προσφέρεται στο 1.72. Αρκετά ικανοποιητικό.  Την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε το αήττητο της Λάτσιο που είχε εντός έδρας για 19 παιχνίδια. Σήμερα θα έχει στην διάθεση του ο Μαουρίσιο Σάρι τον πολύτιμο φορ  Ιμόμπιλε θέλοντας να κατεδαφίσει από την κορυφή την Νάπολι. Οι Ναπολιτάνοι τώρα έχουν ένα κάρο απουσίες. Εκτός είναι ο Ουνάς , ο Πολιτάνο ενώ θα στερηθεί τις απουσίες του πρώτου σκόρερ της Όσιμεν για τους επόμενους 3 μήνες. Στα τελευταία 6 παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας κέρδισε ο γηπεδούχος.

Λειψία – Μπάγερν Λεβερκούζεν ( 18:30) : Με φόρα έρχεται η Λειψία μετά την 5άρα μέσα στο Βέλγιο. Από την άλλη η Λεβερκούζεν φέτος δεν έχει δεχτεί ήττα εκτός έδρας και για αυτό οι αποδόσεις την αδικούν. Το διπλό στο 3.35 είναι υπερβολικό. Απόψε οι «ασπιρίνες» έχουν όλα τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για να κυνηγήσουν την νίκη. Από την άλλη η Λειψία ταξίδεψε στο Μπρίζ με 10 απουσίες, τελευταία στιγμή θα κριθεί η 11άδα. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους ήρθαν under 2,5 μάλιστα τα 3 από αυτά  έληξαν 1-1.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις