Αντόνιο Κόντε και… γκολ

Προγνωστικά

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη, με τις στοιχηματικές μας επιλογές να μας οδηγούν στο ταμείο.

Προγνωστικά: Σε περίεργη φάση η Τότεναμ

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από την Αγγλία. Σε μια περίοδο ανασύνταξης και αλλαγών έχει εισέλθει η Τότεναμ, μετά τον ερχομό του Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός, έχει δηλώσει πως τα «σπιρούνια», αυτήν τη στιγμή, δε βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, θέλοντας να δείξει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Με τον Κόντε στον πάγκο τους, μετρούν 2 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις  με την αγωνιστική τους εικόνα να έχει βελτιωθεί έστω και ελάχιστα.

Στην τελευταία αναμέτρηση με τη Μούρα, για τους ομίλους του Conference League, η Τότεναμ υπέστη εκτός έδρας ήττα με 2-1, με το γκολ της νίκης για τους Σλοβένους να έρχεται στις καθυστερήσεις του αγώνα. Για την Premier League,  βρίσκεται στην 7η θέση με ένα σερί 6-1-5, όπου την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Λιντς, με τις ήττες σχεδόν να «συναγωνίζονται» τις νίκες, πράγμα που έφερε και την απόλυση του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.  Στην αντίπερα όχθη, η Μπέρνλι βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, με ένα σερί 1-6-5, με τις ισοπαλίες να είναι συχνό φαινόμενο στους «Clarets».

Εκτίμηση: Η Τότεναμ επί ημερών Κόντε, φαίνεται πως βαδίζει σε καλό δρόμο, ωστόσο είναι φανερό πως θέλει βελτιώσει. Μία νίκη στο σημερινό παιχνίδι, και δη εκτός έδρας με μία αντίπαλο που είναι στην 18η θέση, θα της δώσει ψυχολογική ανάταση, ενώ θα δώσει φτερά στα πόδια των παικτών της. Το διπλό στο 2.12 στη Novibet, αξίζει επιλογής .

Γκολ στη Μαδρίτη

Ένα ελκυστικό παιχνίδι με παραπάνω από τρία τέρματα, περιμένω στο Ρεάλ ΜαδρίτηςΣεβίλλη. Στο ντέρμπι κορυφής της La Liga, οι ομάδες αναμένεται να προσφέρουν ένα χορταστικό θέαμα, καθώς τη φετινή σαιζόν η μεν «μερένχες» μετρούν 32 γκολ υπέρ και 14 κατά, οι δε «ροχιμπλάνκος» 23 υπέρ και 9 κατά. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, στον τελευταίο τους αγώνα για το Champions League, νίκησαν με 3-0 τη Σερίφ Τίρασπολ, ενώ στις εγχώριες υποχρεώσεις, επικράτησαν με 4-1 της Γρανάδα. Οι φιλοξενούμενοι, στα ευρωπαϊκά σαλόνια στάθηκαν στο ύψος τους, καθώς κέρδισαν τη Βόλφσμπουργκ με 2-0, ενώ για το ισπανικό πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Αλάβες.

Εκτίμηση: Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη, αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ειδικά η πρώτη, θέλοντας να δείξουν και την υπεροχή τους στο φετινό «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος. Το Over 2,5 στη Stoiximan το βρίσκουμε στο 1.85, σε μία καλή απόδοση για τα δεδομένα των δύο ομάδων.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:00
Μπέρνλι-Τότεναμ
2
2.12
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη
Over 2,5
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις