Με Ατρόμητο και 4.65 ασούμε

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην Τριπολιτσά και στη μάχη του τοπικού Αστέρα απέναντι στον Ατρόμητο του... ασούμε έχει ο Funbetάκιας.

Καλημέρα στο κοινό μου στο koubanezos.gr. Κάτι πήγαμε να κάνουμε την Τετάρτη με την Παρί, το βαρβάτο ποντάρισμα επιστράφηκε και το μικρό πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων. Σάββατο δίχως Funbetάκια γίνεται; Αμ δεν γίνεται πουλάκια μου. Να λελεύω σας εδώ είμαι με προγνωστικά στοιχήματος.

Σούπερ Λίγκα λεπόν εις το μενού μας, Αστέρας Τριπολιτσάς εναντίον του Ατρομήτου του μαγικού, του λατρεμένου μας Γιώργου Παράσχου… ασούμε.

Εκκινώ με τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Περιστερίου έριξε δυνατή σφαλιάρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0. Εκλεισε άψογα τους χώρους, ο Κούλης ο Παπαδόπουλος έπαιξε ως λίμπερο και καθάρισε όλες τις φάσεις, ο Σάλομον έμοιαζε με τον… Καντέ του Ατρομήτου και ο Κουλούρης έριξε δύο παστέλια στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Οσον αφορά τους γηπεδούχους, έναν Μπαράλες βλέπω και τίποτε άλλο. Η γυαλιστερή καράφλα της κορυφής του Αστέρα σκοράρει με κάθε τρόπο, παρασύρει κάθε αμυντικό, αλλά με τον Παπαδόπουλο εκτιμώ πως θα τα βρει σκούρα. Από εκεί και πέρα, ο Σίτο προσπαθεί, ο Ιγκλέσιας μεγάλωσε, αυτά τα ολίγα.

Τι κρατάμε; Ο Ατρόμητος δεν θα αλλάξει τακτική. Θα αγωνιστεί τουλάχιστον για τον βαθμό, έχει το know how πλέον. Κι αν του βγει το παιχνίδι στην κόντρα, θα πιστολιάσει τον Αστέρα. Διπλό ποντάρισμα στο παιχνίδι λοιπόν, Χ2 για σέιφ και ξερή διπλούρα για τους… Funbetάκηδες της παρέας.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
Χ2
1.98
BET: 20 units
Μονό
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
2
4.65
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις