ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Σημεία Τετάρτης έως 3.52

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Σημεία Τετάρτης έως 3.52

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Σημεία Τετάρτης έως 3.52

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague με πληθώρα σημείων που φτάνουν έως απόδοση 3.52 έχει στη στήλη της Τετάρτης ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζουμε στα προγνωστικά Euroleague με σημεία της 10ης αγωνιστικής αλλά και της τελευταίας αγωνιστικής του Europe cup.

Ζενίτ vs Άλμπα

Πρώτος αγώνας της ημέρας είναι μεταξύ της Ζενίτ (6-3) και της Άλμπα (3-6). Η ρώσικη ομάδα, την αγωνιστική που μας πέρασε, κέρδισε εντός έδρας τον Ολυμπιακό με 84-78. Εξαιρετικός ο πρώην γκαρντ του Ρεθύμνου, Φρανπ, με 16 πόντους. Ενδέχεται να επιστρέψει ο πολύπειρος γκαρντ Ναπίερ.

Από την άλλη, η Άλμπα συνετρίβη από την Εφές εντός έδρας με 63-90. Ο «συνήθης ύποπτος», Όσκαρ ντα Σίλβα, ήταν πρώτος της σκόρερ με 13 πόντους. Χαμόγελα στις τάξεις του Ίσραελ Γκονζάλεζ, καθώς επέστρεψε ο αρχισκόρερ της ομάδας, Μάρκους Έρικσον. Σταθερά εκτός ο σέντερ Κρέσιμιρ Νίκιτς.

Εκτίμηση: Η Ζενίτ κατεβαίνει για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς πλέι μέικερ. Ευκαιρία για την Άλμπα να παλέψει το παιχνίδι και γιατί όχι, να μην το πάρει. Εμείς θα πάμε με το καθαρό διπλό (σαν fun bet), αλλά και με χάντικαπ.

Κλουζ vs Χάποελ Χολόν

Τέταρτη αγωνιστική για τον 7ο όμιλο του BCL, με την Κλουζ να υποδέχεται την Χάποελ Χολόν. Η ρουμάνικη ομάδα πριν 13 μέρες ηττήθηκε από την Χολόν με 68-78. O Ελάιζα Στιούαρτ ήταν εξαιρετικός για τους ηττημένους, ενώ για τους νικητές, ο Μίχαλ Κάιζερ ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους. Στα πλαίσια του ρουμάνικου πρωταθλήματος κέρδισε πολύ εύκολα τη Σιμπιού με 92-80. Ο Στέφαν Μπίρτσεβιτς ήταν πολύ καλός με 21 πόντους.

Από την άλλη, η Χολόν διαθέτει παίκτες με εμπειρία, όπως ο Γκάι Πνίνι και ο πρώην πάικτης του Περιστερίου, Στίβεν Γκρέι. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, υπέστη ήττα σοκ από την Χάποελ Τελ Αβίβ με 62-67. Πολύ καλός ο Μίχαλ Κάιζερ με 17 πόντους.

Εκτίμηση: Καθαρό φαβορί, λόγω παραστάσεων και πρωταθλήματος, η Χάποελ. Εάν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στη Ρουμανία.

Μπαϊρόιτ vs Λόντον Λάιονς

Τελευταία αγωνιστική για το Europe cup με την Μπαϊρόιτ (4-1) να αντιμετωπίζει τους Λόντον Λάιονς (5-0). Η Μπαϊρόιτ κέρδισε την Γκρόνινγκεν με 84-61. Στα πλαίσια της BBL, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την ισχυρή Αλμπα με 57-84.

Από την άλλη, η αγγλική ομάδα διανύει εξαιρετικές μέρες, καθώς έχει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στα πλαίσια του αγγλικού πρωταθλήματος διέλυσε τους Σέφιλντ Σαρκς με 100-68. Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε κερδίσει την Μπαϊρόιτ με 91-81.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση. Η Μπαϊρόιτ με νίκη πάνω από 10 πόντους παίρνει την πρώτη θέση. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων και θα πάρουμε την καθαρή νίκη των γηπεδούχων.

Μακάμπι vs Μονακό

Συνέχεια στη Euroleague με την αναμέτρηση της Μακάμπι (6-3) με τη Μονακό (5-4). Η Μακάμπι πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 73-74 στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους.

Από την άλλη, η Μονακό διέλυσε τη Μπάγερν με 94-71. Ο Μάικ Τζέημς θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό και σκόραρε 18 πόντους.

Εκτίμηση: Την αδικούν τη Μονακό τα σετ αποδόσεων, καθώς είναι ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Η Μακάμπι είναι σε φόρμα αλλά το ροτέισον, ειδικά στην περιφερειακή άμυνα, είναι φτωχό. Ακόμη, ο κοουτς Σφαιρόπουλος δυσκολεύεται παραδοσιακά να διαχειριστεί ομάδες όπως η Μονακό. Έτσι θα εμπιστευτούμε τη γαλλική ομάδα σε άκρως ελκυστική απόδοση.

Μπαρτσελόνα vs ΤΣΣΚΑ

Τέλος στα προγνωστικά μας με το μεγάλο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα (7-2) με την ΤΣΣΚΑ (5-4). Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μας κίνησε το ενδιαφέρον ένα combo παικτών, καθώς δεν μπορούμε να πούμε κάτι όσων αφορά νικητή ή over/under.

Ο Ντάνιελ Χάκετ να πετύχει κάτω από 7 πόντους και ο Νικ Καλάθης κάτω από 8. Ο Ιταλός γκαρντ θα αναλωθεί κυρίως στα αμυντικά και ο Έλληνας στα αμυντικά και δημιουργικά του καθήκοντα. Το combo αυτό φτάνει τον τριπλασιασμό.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2,17
18:00
Ζενιτ - Άλμπα
2 (+15,5)
1.40
21:00
Μπαϊρόιτ - Λόντον Λάιονς
1
1.55
BET: 20 units
Μονό
19:30
Κλουζ - Χαποελ Χολόν
2
2.05
BET: 10 units
Μονό
21:05
Μακάμπι - Μονακό
2 (+6,5)
2.00
BET: 28 units
Μονό
21:05
Μακάμπι - Μονακό
2
3.52
BET: 7 units
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ
Καλάθης under 8,5 πόντους & Χάκετ under 7,5 πόντους
2.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις