Κόρνερ σε ρυθμούς Σάμπα

Κόρνερ

Ο Luca Toni ταξιδεύει τα μεσάνυχτα στη Βραζιλία για να ποντάρει σε ένα combo με κόρνερ στον αγώνα Σεαρά - Σπορτ Ρεσίφε.

Κόρνερ σε ρυθμούς Σάμπα στο Campeonato Brasileiro!

Ένα δυνατό combo bet με κόρνερ από τη χώρα του καφέ κέντρισε το ενδιαφέρον μου στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προσγείωση στο Castelao, εκεί όπου η 12η του βαθμολογικού πίνακα Σεαρά (έδρα λαιμητόμος με 8-6-2 και 20-12 τέρματα), η οποία βρίσκεται έστω και οριακά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Copa Sundamericana, υποδέχεται τη 18η Σπορτ Ρεσίφε, που πλέον υπολείπεται 6 βαθμών από τις θέσεις σωτηρίας. Τελικός κάθε ένα παιχνίδι από τα 8 εναπομείναντα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος για το «λιοντάρι» του Ρεσίφε. Δυσκολεύεται αρκετά στα ταξίδια της καθώς έχει απολογισμό 3-4-9 με 9-20 τέρματα. Παρόλα αυτά θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί ζωντανή ως το φινάλε, καθώς απειλείται από τη «δαμόκλειο σπάθη» του υποβιβασμού!

Κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα των δύο αντιπάλων είναι ο υψηλός μέσος όρος σε κόρνερ. Ο μέσος όρος συνολικών κόρνερ ανά αγώνα για τη γηπεδούχο ομάδα είναι 10,8, με 5,5 υπέρ και 5,4 κατά. Στα πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια μάλιστα, η Σεαρά εμφάνισε ιδιαίτερα υψηλή παραγωγικότητα. Κόντρα στη Θουιάμπα 8-4, 7-6 απέναντι στην ισχυρή Παλμέιρας και το εντυπωσιακό 11-1 με αντίπαλο την ανερχόμενη δύναμη Μπραγκαντίνο!

Υψηλός αριθμός καταγράφεται και στις εξορμήσεις της Σπορτ Ρεσίφε. Σημεία αναφοράς το 9-7 μέσα στη Μπραγκαντίνο και το 23-0 κόρνερ που δέχτηκε στην έδρα της Παλμέιρας! Σε γενικές γραμμές 10,6 είναι ο μέσος όρος συνολικών κόρνερ στους αγώνες της, με τη Ρεσίφε να παραχωρεί 6,5 ανά ματς, δεύτερος μεγαλύτερος μέσος όρος παραχωρούμενων κόρνερ στην κατηγορία (πίσω μόνο από το 6,6 της Τσαπεκοένσε!). Τώρα που είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το ματς και δεν έχει το περιθώριο να παίξει επιφυλακτικά πιθανότατα θα κερδίσει και κάποια κόρνερ.

Επιλογή μου το combo bet με Σεαρά over 4,5 κόρνερ & over 9,5 συνολικά στα προγνωστικά στοιχήματος, το οποίο προσωπικά τίμησα δυνατά.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
00:00
Σεαρά - Σπορτ Ρεσίφε
Over 9,5 κόρνερ & Σεαρά over 4,5 κόρνερ
1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις