Τα πάντα για στοίχημα σκόρερ

Στοίχημα σκόρερ ως καλή στοιχηματική επιλογή με παίκτες που σκοράρουν.

Ειδικά σκόρερ. Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε πριν ποντάρετε για έναν σκόρερ από την ομάδα του Koubanezos.gr

Στοίχημα σκόρερ

Ένα από τα πιο παραδοσιακά στοιχήματα είναι αυτό του πρώτου σκόρερ. Πρόκειται για μια επιλογή που ξεκίνησε μόνο με το ποιός θα είναι ο πρώτος σκόρερ του ματς, και πλέον έχει αποκτήσει πολλές παραλλαγές που συναντάμε σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Η ομάδα του Koubanezos.gr συγκέντρωσε τις γνώσεις της και για άλλη μια φορά τις μεταλαμπαδεύει στην κατηγορία bet theory.

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν τρεις υποκατηγορίες που αφορούν το στοίχημα στους σκόρερ:

  • Βασικές αγορές
  • Combo Bet
  • Ειδικές αγορές

Βασικές αγορές

Πρώτος σκόρερ

Αφορά τον παίχτη που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα. Επειδή θεωρείται μια επιλογή με αρκετό ρίσκο, ακόμα και το φαβορί μπορεί να έχει απόδοση πάνω από 3.00, ενώ σε ματς που είναι αμφίρροπο, η χαμηλότερη απόδοση μπορεί να κυμαίνεται στο 7.00.

Σκόρερ οποιαδήποτε στιγμής (Anytime scorer)

Μια πιο ασφαλής επιλογή αφορά τον σκόρερ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Εδώ φυσιολογικά οι αποδόσεις είναι χαμηλότερες και συνήθως ξεκινούν από 1.50 για τους συνήθεις υπόπτους, ενώ σε ντέρμπι ή ματς που προβλέπεται χαμηλό σκορ, η μικρότερη απόδοση φτάνει στο 3.00.

Τελευταίος σκόρερ

Δύσκολα θα συναντήσει κανείς πολλούς παίχτες που επιλέγουν τον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει τελευταίος. Οι αποδόσεις είναι παρόμοιες με αυτές του πρώτου σκόρερ, ενώ υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί να παίξει το ρόλο του κι αφορά την αλλαγή που ενδέχεται να γίνει ο κάθε παίχτης στη διάρκεια του αγώνα.

Combo

Τελικό αποτέλεσμα και σκόρερ

Η κατηγορία των combo bet είναι αυτή που συνδυάζει σκόρερ με κάποιο στοίχημα. Το πιο σύνηθες combo αποτελεί η επιλογή του σκόρερ αγώνα, με πρόβλεψη τελικού νικητή. Εδώ η απόδοση είναι σε συνδυασμό. Για παράδειγμα, αν επιλέξει κανείς ένα σημείο του 1.50 και πρώτο φαβορί για anytime, τότε η απόδοση θα βγει περίπου πάνω από τιμές διπλασιασμού.

Ακριβές σκορ και σκόρερ πρώτου, anytime ή τελευταίου γκολ

Αν κάποιος αρέσκεται στο μεγάλο ρίσκο, μπορεί να επιλέξει το ακριβές σκορ του αγώνα σε συνδυασμό με τον πρώτο, anytime ή τελευταίο σκόρερ. Όπως είναι φυσικό, σε τέτοια περίπτωση η απόδοση εκτοξεύεται. Για παράδειγμα , αν επιλέξουμε ένα ακριβές σκορ σε συνδυασμό με τον anytime σκόρερ, τότε η απόδοση ξεπερνάει τιμές του 20.

Ειδικές αγορές

Να σκοράρει 2+ γκολ

Πέρα από τα πιο συνήθη bets, υπάρχουν κι αυτά για τους λάτρεις των τεράστιων αποδόσεων. Ένα από αυτά σχετίζεται με το να σκοράρει ένας παίκτης τουλάχιστον δυο τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν αφορά ένα παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, η απόδοση μοιάζει με αυτή του πρώτου σκόρερ.

Να σκοράρει χατ τρικ

Το να σκοράρει ένας παίκτης χατ-τρικ, δηλαδή τρία γκολ, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο. Η μικρότερη απόδοση είναι περίπου στο 10.00

Επόμενος σκόρερ

Για τους λάτρεις του live betting, υπάρχει η επιλογή να προβλέψουμε τον επόμενο παίχτη που θα σκοράρει στον αγώνα. Δεν προσφέρεται σε όλα τα ματς και μια καλή περίπτωση που μπορεί να παιχθεί είναι όταν ο παίχτης δε ξεκινάει βασικός, αλλά μπαίνει αλλαγή.

  • Telegram. Γίνε μέλος στο απόλυτο chat για livebetting μόνο με ένα κλικ εδώ. Πληρώνεσαι… ζωντανά.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις