Ριζικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης

Λαυράκια... στο Euroleague Fantasy

Euroleague Fantasy Challenge. Ένατη αγωνιστική και είμαστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Ένατη αγωνιστική για τη Euroleague και ετοιμαζόμαστε για ριζικές αλλαγές στην ομάδα μας για το Euroleague Fantasy Challenge. Η περασμένη εβδομάδα ήταν καταστροφική, καθώς όλες μας οι επιλογές, με εξαίρεση τον πολύ καλό Μπάλντουιν (18 πόντοι), έμειναν στα «ρηχά». Η ομάδα συνολικά συγκέντρωσε 63,7 πόντους, επίδοση πολύ χαμηλότερη από αυτές που έχει συνηθίσει ως τώρα και από το μέσο όρο της αγωνιστικής.

Έτσι κατρακυλήσαμε στην κατάταξη, φτάνοντας στην 76η θέση του εσωτερικού μας πρωταθλήματος, όπως και χάσαμε αρκετές θέσεις στην συνολική κατάταξη. Αυτό πρόκειται να αλλάξει με ριζικές αλλαγές, ώστε να πάρουμε πίσω το χαμένο έδαφος, αλλά και να σκαρφαλώσουμε σιγά σιγά στην κατάταξη. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το Fantasy είναι μαραθώνιος και δεν κρίνεται σε μία αγωνιστική.

  • Στο στοιχηματικό group του koubanezos.gr στο Facebook και δεν χάνεις ανάρτηση, και δίνεις τα δικά σου προγνωστικά.

Μείωση μπάτζετ στα γκαρντ

Μάταιη απεδείχθη η εμπιστοσύνη στα πρωτοκλασάτα γκαρντ, αφού ούτε ο Μάικ Τζέιμς, ούτε ο Σέιν Λάρκιν, αλλά ούτε και ο Μίσιτς την περασμένη εβδομάδα απέδωσαν σύμφωνα με το κόστος τους. Αυτό μας οδηγεί στο να αλλάξουμε εντελώς τρόπο σκέψης και να στραφούμε στα «σιγουράκια» της φετινής χρονιάς. Γλιτώνοντας 4,5 μονάδες, στραφήκαμε στον φοβερό και τρομερό φέτος Έλι Οκόμπο που είναι ασταμάτητος με τη φανέλα της Βιλερμπάν. Μαζί με τους Λόιντ και Μπάλντουιν συνθέτουν την τριάδα των γκαρντ μας.

Στα σέντερ είναι η λύση

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ψηλοί ξεκινούν κάπως μουδιασμένοι τη φαντασιακή σεζόν αλλά μετά αποτελούν την πιο ασφαλή επένδυση. Ένας πολυτελής center αποτελεί ένα σταθερό 20αρι κάθε αγωνιστική. Με αυτή τη λογική οι 4,5 μονάδες που κερδίσαμε από την αλλαγή του Μίσιτς θα πάνε στον Γιαν Βέσελι που αντικαθιστά τον Νέμπο της Ζαλγκίρις. Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Αρμάνι σε ένα δυνατό ντέρμπι και θα πρέπει να βγει μπροστά ως αρχηγός της ομάδας του.

Ο προπονητής

Αλλαγή προπονητή γι’ αυτή την αγωνιστική με τον Δημήτρη Πρίφτη να διαδέχεται το Γιούρι Ζντοβτς. Πάνω κάτω οι αξία τους είναι ίδια αλλά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ούνιξ Καζάν στην έδρα του και έχει αρκετές πιθανότητες νίκης.

Ο αρχηγός

Επιλογή μας για τη θέση του αρχηγού θα είναι για την πρώτη ημέρα της αγωνιστικής ο Έλι Οκόμπο. Αν μας απογοητεύσει, θα στραφούμε στον Γιαν Βέσελι που αγωνίζεται την Παρασκευή.

Ριζικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις