Προγνωστικά WTA Finals: Με την φόρμα και την παράδοση

προγνωστικά WTA Finals

Ο Σουμπάλας επιστρέφει και δίνει στο koubanezos.gr τα προγνωστικά WTA Finals που έχει ξεχωρίσει.

Καλησπέρα σε όλους με νέα εβδομάδα να ξεκινά και πλούσιο θέαμα τόσο σε αντρικό όσο και σε γυναικείο τένις. Όσον αφορά το αντρικό κομμάτι, αυτήν την εβδομάδα θα μας απασχολήσουν τα Next Gen Finals στο Μιλάνο και το τουρνουά στην Στοκχόλμη ATP 250. Από την άλλη μεριά οι 8 καλύτερες γυναίκες στο ταμπλό της Παγκόσμιας κατάταξης θα αναμετρηθούν σε ομίλους για την διεκδίκηση του τίτλου των WTA Finals 2021.

Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα – Ανέτ Κονταβέιτ

Οι προτάσεις μου αφορούν το δεύτερο σκέλος, δηλαδή τα WTA Finals, όπου διοργανώνεται στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικό, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας σε πληθυσμό. Το αυριανό πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση της Κρεϊτσίκοβα με την Κονταβέιτ στις 22:00 η ώρα Ελλάδος. Οι δύο αθλήτριες συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αυτήν την διοργάνωση καθώς πραγματοποίησαν και οι δύο την καλύτερη σεζόν στην καριέρα τους. Η Εσθονή μάλιστα ήταν η τελευταία παίκτρια που πήρε το εισιτήριο για το Μεξικό κατακτώντας back to back τίτλους στην Μόσχα και στην Κλουζ.

Η Κονταβέιτ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες τενίστριες στον κόσμο καθώς στα τελευταία 29 παιχνίδια έχει 26 νίκες και 4 τίτλους σε διάστημα λιγότερο από τέσσερις μήνες. Διανύει τους καλύτερους μήνες της καριέρας της και σκαρφάλωσε στο νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης. Από την άλλη έχει μία πολύ δυνατή αντίπαλο, την Κρεϊτσίκοβα η οποία είναι από τις πιο σταθερές αθλήτριες στο tour, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο Roland Garros όπου και κατέκτησε τον τίτλο, όμως τους τελευταίους μήνες δεν είναι και στην καλύτερη της φόρμα. Έχει κάνει τρεις ήττες στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της και δείχνει αρκετά κουρασμένη καθώς αγωνίζεται ασταμάτητα όλη την σεζόν. Τα γήπεδα στην Γουαδαλαχάρα είναι αρκετά αργά και αυτό μπορεί να ευνοήσει αρκετά την Κονταβέιτ η οποία είναι κατά βάση baseline παίκτρια, όπου προσπαθεί με ποικιλία χτυπημάτων να πάρει κάποιον winner ή να ωθήσει την αντίπαλο της σε λάθη. Κατά την άποψη μου το παιχνίδι γέρνει προς την Εσθονή και θα την στηρίξω σε απόδοση 1.45.

Καρολίνα Πλίσκοβα – Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα

Η δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας ανάμεσα στην Πλίσκοβα και την Μουγκουρούθα αφορά τον άλλο όμιλο και θα διαδραματιστεί 3:30 πμ ώρα Ελλάδος. Η Τσέχα και η Ισπανίδα αποτελούν δύο από τις πιο έμπειρες παίκτριες στο Tour, χαρίζοντας αμέτρητες αναμετρήσεις και θέαμα στο κοινό. Η Πλίσκοβα έκανε μία πολύ δυνατή χρονιά φτάνοντας στον τελικό του Wimbledon, και μέχρι τα προημιτελικά του US Open, επίσης είναι η μόνη από τις διαγωνιζόμενες αθλήτριες με πέντε συνεχόμενες συμμετοχές σε WTA Finals. Στην αντίπερα όχθη η Μουγκουρούθα τους τελευταίους μήνες είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της. Μετά το Wimbledon έχει 8 νίκες και 5 ήττες και η παράδοσή της απέναντι στην Πλίσκοβα δεν είναι με το μέρος της καθώς μετρά 8 ήττες σε 10 αναμετρήσης ανεξαρτήτου επιφάνειας.

Η Πλίσκοβα έχει κερδίσει τις εφτά από τις τελευταίες οχτώ που έχουν αναμετρηθεί, με πιο πρόσφατη αυτήν στο Australian Open το 2019, όπου επικράτησε με 6-1,6-3. Η Τσέχα είναι πιο σταθερή αθλήτρια και αν δείξει την σοβαρότητα που πρέπει θα έχει μεγάλες πιθανότητες να φύγει νικήτρια, μπορεί και με 2-0 σετ. Παρόλα αυτά δεν θα ρισκάρω τόσο πολύ θα πάω με την απλή νίκη της Πλίσκοβα στο 1.75 απόδοση.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.54
22:00
Κρεϊτσίκοβα - Κονταβέιτ
2
1.45
03:30
Πλίσκοβα - Μουγκουρούθα
1
1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις