ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Με ειδικά παικτών… για την επιστροφή στα ταμεία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Με ειδικά παικτών… για την επιστροφή στα ταμεία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Με ειδικά παικτών… για την επιστροφή στα ταμεία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Τετάρτης με Μαδρίτη και Βαρκελώνη στις επάλξεις!

προγνωστικά στοιχήματος

Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (8/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (8/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με ειδικά παικτών… για την επιστροφή στα ταμεία

προγνωστικά μπάσκετ

Με τα ειδικά παικτών πάει ο Στυλιαράς στο σημερινό πρόγραμμα της Euroleague.

Προγνωστικά μπάσκετ με ειδικά παικτών

Καλημέρα σε όλους τους Κουβανέζους. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ έχασε με buzzer beater τρίποντο από το Περιστέρι στέλνοντάς μας στον κουβά σε ένα ματς που οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» νωρίτερα με σωστότερη διαχείριση. Πάμε όμως στα καινούρια προγνωστικά μπάσκετ, που προέρχονται φυσικά από την Euroleague.

Αφυπνίζεται ο Χόλινς

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 2-5 και θέλουν την νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά. Η περιφέρεια των Σέρβων αποτελείται από τους Γουόλτερς, Ουσκόκοβιτς, Ντόμπριτς και Χόλινς. Δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών όπως είναι κατανοητό. Ο Αμερικανός Χόλινς, παρότι αποτελεί πολύ καλό σουτέρ, ειδικά από τη γραμμή των 6.75μ., φέτος κινείται σε ρηχά νερά όντας αρκετά άστοχος. Ως αποτέλεσμα το line του στους πόντους έχει πέσει στο 6,5. Αρκετά χαμηλό στα μάτια μου. Πιστεύω μπορεί να το επαληθεύσει κόντρα στην όχι και τόσο καλή περιφερειακή άμυνα του Παναθηναϊκού. Πάμε με το over 6,5 πόντων του Χόλινς.

Εκμεταλλεύεται τις απουσίες ο Πολονάρα

Στις 19:00 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα φιλοξενήσει την Φενερμπαχτσέ σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Για τους Ρώσους υπάρχει η πολύ σημαντική επιστροφή του Σενγκέλια από τον τραυματισμού του, ενώ από την άλλη πλευρά για τους Τούρκους υπάρχει η απουσία του Ντισόν Πιέρ, ενός παίκτη πολυεργαλείο μέσα στο γήπεδο. Από την απουσία του Αμερικανού, ο οποίος παίρνει και πολύ χρόνο στο παρκέ, θα επωφεληθεί σίγουρα ο Πολονάρα. Ο Ιταλός πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις μέχρι στιγμής με την Φενέρ, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο γεγονός πως ο Τζόρτζεβιτς τον «αδικεί» μη αφήνοντάς τον πολύ ώρα στο γήπεδο. Εκτιμώ πως ο Πολονάρα θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την απουσία του Πιέρ και θα πραγματοποιήσει επιτέλους μία εμφάνιση στα περσινά του στάνταρ. Πάμε με το over 14,5 πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του.

Από το ίδιο παιχνίδι μου αρέσει και θα κρατήσω ακόμα ένα ειδικό παίκτη. Ο Τζόελ Μπόλομποϊ εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες των Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια, κερδίζοντας μεγάλο χρόνο στο rotation του Δημήτρη Ιτούδη στα τελευταία παιχνίδια των Ρώσων. Αφενός όμως η επιστροφή Σενγκέλια και αφετέρου η μεταγραφή του Κένεθ Φαρίντ στο «5», o οποίος παιχνίδι με το παιχνίδι παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, δείχνουν πως θα περιορίσουν το χρόνο συμμετοχής του Μπόλομποι από εδώ και στο εξής. Επιπρόσθετα, η front line της Φενέρ με Βέσελι, Μπούκερ και Πολονάρα μόνο εύκολη δεν είναι για τους αντίπαλους ψηλούς. Επιλογή μου στα προγνωστικά μπάσκετ το under 6,5 πόντων του Μπόλομποϊ.

Υψηλό το line του Κάνααν

Στη Γαλλία Βιλερμπάν και Ούνιξ Καζάν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ακόμα μία ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι Γάλλοι αποτελούν σίγουρα μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Οι Ρώσοι προέρχονται από μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ό,τι αφορά την Ούνιξ, όπως είχα γράψει και στο προηγούμενο κείμενό μου για την Ευρωλίγκα, πλέον υπάρχουν αρκετές λύσεις στα γκαρντ. Ο -επί χρόνια NBAer- Όου Τζέι Μέιο παίρνει παιχνίδι με το παιχνίδι όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Περάσοβιτς, ενώ στα γκαρντ υπάρχουν επίσης ο βασικός και αναντικατάστατος Λορέντζο Μπράουν, ο Σπίσου και ο Κάνααν. Ο τελευταίος παίρνει σαφώς λιγότερο χρόνο στα τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να παίρνει και λιγότερες προσπάθειες. Παρόλα αυτά, το line στους πόντους του βρίσκεται στο πολύ υψηλό 13,5 και θα πάω δίχως δεύτερη σκέψη με το under.

Καλή μας τύχη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:00
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός
Χόλινς over 6,5 πόντοι
2.00
BET: 12 units
Μονό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
Πολονάρα over 14,5 PRA
1.87
BET: 12 units
Μονό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενερμπαχτσέ
Μπόλομποϊ under 6,5 πόντοι
1.87
BET: 15 units
Μονό
22:00
Βιλερμπάν - Ούνιξ Καζάν
Κάνααν under 13,5 πόντοι
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις