Λίγα τα… ψωμιά της Ομόνοιας

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Ομόνοιας απέναντι στη Βασιλεία έχει στη στήλη του ο Scorakias.

Ικανοποιητικό το 1.70 για τη Βασιλεία

Σε καλή περίοδο βρίσκεται η στήλη μας παίδες. Επιστρέφω στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Πέμπτη, μετά το ταμείο του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και το 2.37 των γκολ του. Στο πρόγραμμα απόψε έχουμε αναμετρήσεις για το Europa και το Conference League, καθώς και τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στα Ευρώπας.

Κάθισα λίγο και παρακολούθησα το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Ομόνοιας. Ηττήθηκε εντός από την Ανόρθωση, έφτασε τις έξι ήττες στις τελευταίες επτά συναντήσεις της και έφτασε αισίως στο -13 από την κορυφή. Μοιάζει απίθανο πλέον να διατηρήσει τα σκήπτρα της, η ψυχολογία της βρίσκεται στα τάρταρα, ενώ εμφανίζει πρόβλημα σε όλες τις γραμμές.

Στην αντίπερα όχθη, η Βασιλεία προπορεύεται της βαθμολογίας στην Ελβετία. Ναι μεν έφερε 3-3 με τη Ζυρίχη το Σαββατοκύριακο, αλλά στο πρωτάθλημά της τα over δίνουν και παίρνουν. Εν μέρει την δικαιολογώ, αλλά κρατάω τις 13 τελικές που είχε. Όσον αφορά στα Ευρώπας; Μετράει πέντε «διπλά» στα τελευταία επτά εκτός της.

Στο μεταξύ τους στην Ελβετία, οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Πλασματικό το 3-1, θα μπορούσε να βρίσκεται σε πιο υψηλά επίπεδα το σκορ, με την Βασιλεία να δημιουργεί ουκ ολίγες απειλές. Στο διά ταύτα, τι σκέφτεται η Ομόνοια; Τη Βασιλεία και μία διοργάνωση που τα… ψωμιά της είναι λίγα ή τον Εθνικό Άχνας το Σαββατοκύριακο; Εκτιμώ το δεύτερο. Οι Ελβετοί θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση – πρόκριση, επιθετικά πετούν φωτιές και τους βλέπω να προηγούνται στο ικανοποιητικό 1.70.

Προγνωστικά – Ζαριά και στο Βέλγιο

Και λίγο από Europa League θα έχει η στήλη, με μία αναμέτρηση στο Βέλγιο. Η Γκενκ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Οι Αγγλοι θα πρέπει να «αυτοκτονήσουν» για να μη βρεθούν στη νοκ – άουτ φάση του θεσμού. Στο προηγούμενο παιχνίδι τους επικράτησαν με 3-0 των Βέλγων, σε μία άκρως επαγγελματική εμφάνιση.

Εξαιρετική η Γουέστ Χαμ φέτος, ολοένα και πιο βελτιωμένη, δικαίως βρίσκεται στην τετράδα της Premier League και στο -5 από την κορυφή. Αήττητη και εκτός Λονδίνου (3-1-0), μετράει και τρεις νίκες στο Europa σε ισάριθμες αγωνιστικές. Θα ψαχτεί να τελειώσει απόψε την πρόκριση, εκτιμώ πως θα προηγηθεί στο ελκυστικό 1.85.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:45
Γκενκ - Γουέστ Χαμ
Anytime score: 0-1
1.85
BET: 15 units
Μονό
19:45
Ομόνοια - Βασιλεία
Anytime score: 0-1
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις