Euroleague Fantasy: “Διαβολοβδομάδα” νούμερο 2

Παρουσίαση του νέου Euroleague Fantasy Challenge

Euroleague Fantasy Challenge: Ξεκίνημα "διαβολοβδομάδας" και μικρο-αλλαγές στην ομάδα μας για να ξαναδούμε άνοδο στην βαθμολογία.

Ξεκίνημα άλλης μίας «διαβολοβδομάδας για την 5η και την 6η αγωνιστική για την Euroleague. Μέτρια προς κακή η συγκομιδή της ομάδας μας στο Euroleague Fantasy Challenge την περασμένη εβδομάδα, μαζεύοντας 71,6 πόντους. Έτσι κατρακύλησε την 31η θέση στο πρωτάθλημα του Koubanezos.gr όπως είδε και κόκκινα βελάκια και στη γενική βαθμολογία.

Κύριος φταίχτης της βαθμολογίας ήταν ο προπονητής μας, Ντέγιαν Ράντονιτς που απέδειξε πως κάναμε λάθος που τον εμπιστευτήκαμε για δεύτερη σερί εβδομάδα, αφού η ήττα του από την Άλμπα Βερολίνου και μάλιστα με διψήφια διαφορά (63-78) μας αφαίρεσε δέκα πόντους από το σκορ μας.

Την περασμένη εβδομάδα κάναμε άλμα ποιότητας στα γκαρντ αγοράζοντας δύο από τους πιο ακριβούς γκαρντ Μάικ Τζέιμς και Σέιν Λάρκιν. Δεν μας παίρνει να «ανοιχτούμε» και πολύ για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα λοιπόν.

Το σύστημα

Μεταξύ Πέμπτης και Παρασκευής, το σύστημα άλλαξε, όπως είχαμε αναφέρει σε 3-1-1 με τους τρεις γκάρντ να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας. Θα το επαναφέρουμε πάλι στο βασικό 2-2-1 ώστε να προσθέσουμε μέσα παίκτες που αγωνίζονται την Πέμπτη για να μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτούς που δεν μας άρεσαν. Επομένως ,την Τεταρτη θα μπορούμε να επανέλθουμε και πάλι σε ένα 3-1-1 ή 1-3-1.

Η επιστροφή του ασώτου

Επιστροφή στη δράση για τον επί δύο χρόνια σωτήρα πολλών ομάδων στο Euroleague Fantasy Challenge, του Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Θα αντικαταστήσει τον Σάσα Βεζένκοφ, που μπορεί στην ομάδα του να είναι από τους σημαντικότερους, αλλά βοηθάει μη «φαντασιακά» αφού κάνει πολλά στο παρκέ που δεν αποτυπώνονται στη στατιστική.

Έτσι ο Βλάντιμιρ που ήταν τίμιος στην πρώτη του αγωνιστική στη φετινή Ευρωλίγκα μένει να μας αποδείξει γιατί είναι ο «βασιλιάς των φόργουορντ».

Αλλαγές βάσει προγράμματος

Aπό τα σημαντικότερα πράγματα στο Euroleague Fantasy Challenge είναι να μπορείς να προβλέψεις τις αποδόσεις των παικτών με βάσει τον αντίπαλο τους. Με αυτό το σκεπτικό κάναμε κάποιες αλλαγές παρόμοιας ποιότητας με τους προκατόχους τους βάσει των αντιπάλων τους. Αρχικά στην θέση των γκάρντ αλλάξαμε τον εξαιρετικό την περασμένη εβδομάδα Κρις Τζόουνς και αυτό συνέβη καθώς αντιμετωπίζει δύο σκληρούς γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Νέιτ Γουόλτερς που αντίπαλο του θα έχει τον Μάικ Τζέιμς που δεν πολυασχολείται και με την άμυνα.

Στα φόργουορντ θα αντικαταστήσουμε τον Λούκα Μίτροβιτς με τον Όσκαρ Ντα Σίλβα της Άλμπα. Αποτελεί έναν παίκτη «χειροβομβίδα», αφού μπορεί τη μία μέρα να δώσει 30άρι και την άλλη να είναι σε αρνητικές τιμές.

Προπονητής

Περίοδος χάριτος τέλος για το Ντέγιαν Ράντονιτς, ειδικά όταν αντιμετωπίζει την Μονακό στην έδρα της. Στροφή στον αντίπαλο του, τον συμπαθητικότατο Ζβέζνταν Μίτροβιτς της Μονακό που προβλέπουμε να ταπεινώσει τον Ερυθρο.

Η ομάδα μας λοιπόν ενόψει της πέμπτης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy Challenge θα μοιάζει κάπως έτσι:

Euroleague Fantasy: "Διαβολοβδομάδα" νούμερο 2

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις