Σκοράρουν κατά ριπάς οι Σουηδέζες

Σκοράρουν κατά ριπάς οι Σουηδέζες

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι! Καινούργια μέρα σήμερα με ένα γεμάτο πρόγραμμα εδώ στα Βόρεια, με πρεμιέρα σε 3η κατηγορία στη Νορβηγία -τόσο σε Βορά, όσο και σε Νότο- αλλά και φουλ πρόγραμμα στη Σουηδία από την 3η κατηγορία. Πάμε να αρχίσουμε λοιπόν….

Φαβορί η Σάντβικενς

Ξεκινάω από τον Βόρειο όμιλο της Σουηδίας και την 3η κατηγορία, συγκεκριμένα στο παιχνίδι ανάμεσα στην Σάντβικενς και την Σολεντούνα. Σε αυτό το σημείο οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια, ενώ η επιθετική γραμμή με τους Μπελάντερ, Ένγκλουντ, Γιόχανσον δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Και οι φιλοξενούμενοι όμως πραγματοποιούν σταθερά καλή σεζόν, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχαν σπουδαία νίκη απέναντι στην Φρέι, μια ομάδα αρκετά καλή. Δεν μπλέκω με σημεία, η νίκη των γηπεδούχων στο 1.57 δεν παίζεται, πάω με τα γκολ των γηπεδούχων και το over 1,5 που να πληρώνει 1.67 θα μπει στο παιχνίδι μου.

Πρώτος εναντίον τελευταίου

Συνεχίζω στην ίδια κατηγορία και τον ίδιο όμιλο στον αγώνα της Σίλβια απέναντι στην Μπέργκα, ή καλύτερα στο παιχνίδι ανάμεσα στον πρώτο και τον τελευταίο του ομίλου. Ανέλπιστα εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί η ιστορική ομάδα από το Νορσέπινγκ, που πλέον μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων. Πολύ δυνατή επιθετικά, παίζοντας εξαιρετικά στο χώρο μπορεί και βρίσκει το εύκολο γκολ και νομίζω πως η Μπέργκα δύσκολα θα αντισταθεί, ενώ δείχνει πολύ αδύναμη αμυντικά. Χαρακτηριστικό το ότι δέχεται τουλάχιστον δυο γκολ σε κάθε παιχνίδι της, ενώ μετράει 5/5 ήττες. Δεν περιμένω να αλλάξει κάτι, θα πάω συνδυαστικά με την νίκη των γηπεδούχων μαζί με το over 2,5 που πληρώνει 2.02.

Διαφορά ποιότητας

Κλείνω τις επιλογές μου από τη Σουηδία και τον Νότιο όμιλο της 3ης κατηγορίας, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Μόταλα και την Λαντσκρόνα, με τις δύο ομάδες να απέχουν τόσο σε ποιότητα όσο και σε εμπειρία του ρόστερ. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, έχοντας τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες που θα παλέψουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Απεναντίας, οι φιλοξενούμενοι μαζί με 2-3 ομάδες θα δώσουν μάχη για τον τίτλο, διαθέτοντας το πιο γεμάτο ρόστερ. Αν προσέξουν, θα είναι αυτοί που θα πάρουν τον τίτλο. Και εδώ θα πάω σε συνδυασμό νίκης των φιλοξενούμενων με over 2,5, σε απόδοση 2.25.

Πρεμιέρα με γκολ

Κλείνω τις επιλογές μου από την 3η κατηγορία της Νορβηγίας που κάνει πρεμιέρα σε Νότο (ο Βορράς έγινε εχθές) και οι ομάδες θα έχουν μία αρκετά μικρή σεζόν που όλα μπορούν να γίνουν. Θα πραγματοποιηθεί ένας γύρος 13 αγώνων και ως εκ τούτου όλα τα παιχνίδια είναι τελικός για τις ομάδες. Μετά από έξι και πλέον μήνες σε προετοιμασία (υπήρχε οριστική αναστολή προπονήσεων από 16 Μαρτίου έως 4 Ιουνίου) οι ομάδες καλούνται να βρουν άμεσα ρυθμό και φυσικά θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις μέσα στη σεζόν. Για την πρεμιέρα θα πάω σε ποντάρισμα με τα γκολ, που θεωρώ ότι είναι η πιο ασφαλή επιλογή.

Η αναμέτρηση μεταξύ Χόντ και Μος θα μπει στο παιχνίδι μου από τον Βόρειο όμιλο της 3ης κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να διαθέτουν λίγο καλύτερο ρόστερ και τους φιλοξενούμενους να είναι ομάδα που αρέσκεται να παίζει ανοιχτά. Το 80% του ρόστερ παραμένει ίδιο για την Μος, που πιστεύω ότι θα πετύχει τον στόχο της παραμονής γρήγορα, ενώ και οι γηπεδούχοι θεωρώ πως θα είναι μέσα στις πρώτες 6-7 θέσεις της βαθμολογίας. Το over 2,5 σε απόδοση 1.55 θα είναι η επιλογή μου.

Μονό

16:00 Μόταλα – Λαντσκρόνα: 2 & over 2,5 (2.25)

Μονό

17:00 Σίλβια – Μπέργκα: 1 & οver 2,5 (2.02)

Δυάδα (απόδοσης 2.58)

17:00 Σάντβικενς – Σολεντούνα: Σάντβικενς over 1,5 (1.67)

17:00 Χόντ – Μος: Οver 2,5 (1.55)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις