Παιχνίδια με λανθασμένα φαβορί

Παιχνίδια με λανθασμένα φαβορί

Δύο ματς που θα τα κρίνουν οι καλύτερες άμυνες και ένα μεγάλο ντέρμπι για δύο υπερηχητικές επιθέσεις στη Week 5.

Προγνωστικά NFL: Παιχνίδια με λανθασμένα φαβορί

Καλημέρα σε όλες και όλους. Αποχή την περασμένη εβδομάδα από τα προγνωστικά μας για το NFL και ευτυχώς δικαιωθήκαμε γι’ αυτή μας την επιλογή, αφού ήρθαν τα πάνω κάτω στα περισσότερα ματς. Επιστρέφουμε, λοιπόν, στη στήλη μας με περίσσεια όρεξη, με το κουπόνι της Κυριακής να περιέχει δεκατρία ματς στη διάθεση μας για στοιχηματισμό. Για να δούμε τι ξεχωρίσαμε…

Οι άμυνες παίρνουν τις νίκες

Το ματς αυτό αναμένεται να είναι μια αμυντική μάχη. Οι Broncos προέρχονται από μια ήττα με διαφορά 16 πόντων από τους Ravens, αλλά χωρίς τον βασικό τους quarterback. Οι Steelers δείχνουν να δυσκολεύονται αρκετά επιθετικά. Δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν αρκετά, έχοντας μέσο όρο 16,8 πόντους. Ο Roethlishberger είναι τραυματισμένος και μάλλον δε θα αγωνιστεί και απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες της λίγκας, δύσκολα θα κερδίσουν οι Steelers, πόσο μάλλον με διαφορά.

Με σοβαρότητα απέναντι στην αστάθεια

Οι Panthers εξακολουθούν να βελτιώνουν απότομα την άμυνα τους. Μέσα στην εβδομάδα προσέθεσαν στο ρόστερ τους τον Stephon Gilmore από το New England. Η αμυντική γραμμή τους είναι ήδη εξαιρετική, και η secondary συμπληρώθηκε. Ο Sam Darnold έχει βρει τον καλό του εαυτό, προσφέροντας εξαιρετικές εμφανίσεις και με την πιθανή επιστροφή του McCaffrey είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι σε μια ομάδα ή του ύψους ή του βάθους. Οι Eagles έχουν μια από τις χειρότερες άμυνες της λίγκας αυτή τη στιγμή.

Επιθετικό… ντέρμπι

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος, με το μεγάλο ντέρμπι τα ξημερώματα της Δευτέρας μεταξύ των Kansas City Chiefs και των Buffalo Bills.

Οι Bills ξεκίνησαν νωθρά στην πρεμιέρα, αλλά από τότε η επίθεση τους «πετάει φωτιές», διαλύοντας κάθε άμυνα που αντιμετώπισε. Έχουν την ευκαιρία, να συνεχίσουν αυτές τις εμφανίσεις απέναντι σε μια αδύναμη άμυνα.

Οι Chiefs από την άλλη, ναι μεν σταμάτησαν το σερί των δύο ηττών, με τη νίκη απέναντι στους Eagles, αλλά και πάλι δέχτηκαν 30 πόντους. Γενικά η άμυνα τους φέτος δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με αυτή των Bills που δείχνει αρκετά βελτιωμένη από πέρσι. Κανείς δεν μπορεί φυσικά να ξεγράψει τον Patrick Mahomes και το υπερηχητικό του επιθετικό σύνολο, αλλά ακόμα και αυτός δεν έχει δείξει τον καλύτερο του εαυτό.

Το ότι οι Bills θεωρούνται αουτσάιντερ σε αυτή την αναμέτρηση προσφέρει τρομερή στοιχηματική αξία στα σημερινά μας προγνωστικά NFL.

Όπως πάντα, οι επιλογές μας προσφέρονται και ποντάρονται ως μονά, αλλά μπορούν να συνδυαστούν σε παρολί της αρεσκείας σας!

Μονό
20:00
PIT Steelers - DEN Broncos
2 (+3)
1.60
BET: 15 units
Μονό
20:00
CAR Panthers - PHI Eagles
1
1.62
BET: 15 units
Μονό
03:20
KC Chiefs - BUF Bills
2 (+3,5)
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις