Ελληνικό.. Φάιναλ Φορ στην Πάτρα

Ελληνικό.. Φάιναλ Φορ στην Πάτρα

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και η δράση κορυφώνεται. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς σε όλα τα αθλήματα και οι επιλογές μας αυξάνονται. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ελληνικό Σούπερ Καπ στο μπάσκετ. Προγνωστικά Σούπερ Καπ, με δύο ημιτελικούς και αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

Παναθηναϊκός – Λαύριο

Το πρόγραμμα θα ανοίξει με το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες που αναμετρήθηκαν στους τελικούς την περσινή χρονιά. Πρώτος επίσημος αγώνας για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Μοναδικός στόχος είναι φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου αλλά και οι καλές εμφανίσεις. Στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας η ομάδα έδειξε να ψάχνεται κυρίως αμυντικά. Επιθετικά όμως δείχνει να έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με πέρσι. Νέντοβιτς και Παπαπέτρου θα είναι και φέτος τα πρώτα βιολιά της ομάδας.

Από την μεριά του Λαυρίου ακόμα δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα της ομάδας. Στην προετοιμασία έδωσαν δυνατά φιλικά με ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σημαντικό το ότι διατήρησε στο ρόστερ της τόσο τον Κάρτερ όσο και τον Μουράτο. Έκανε σημαντικές προσθήκες από την ελληνική αγορά αποκτώντας τους Τζέρι Σμιθ (από Λάρισα) και τον Κένι Γκόινς (από Κολοσσό). Το στυλ παιχνιδιού δεν αλλάζει και αναμένουμε και φέτος ωραίο μπάσκετ από την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Προγνωστικά Σούπερ Καπ, περιμένοντας να δούμε ένα πολύ ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι. Εάν ο Παναθηναϊκός εμφανιστεί όπως στα τελευταία του παιχνίδια δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι θα μπει από νωρίς προσηλωμένος, με στόχο να καθαρίσει την υπόθεση νίκη γρήγορα. Θεωρώ πως οι πράσινοι θα σκοράρουν πάνω από 80 πόντους κάτι που συνέβη στα τελευταία 16 μεταξύ τους παιχνίδια.

Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ

Στο βραδινό πρόγραμμα ο γηπεδούχος Προμηθέας θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο. Με νέο προπονητή στο τιμόνι, τον Λουίς Κασιμίρο, οι Πατρινοί θέλουν να διεκδικήσουν και φέτος τρόπαια. Το ρόστερ γέμισε σε όλες τις θέσεις και η φιλοσοφία του καινούργιου προπονητή δείχνει να ταιριάζει απόλυτα. Ασταμάτητη κίνηση στην επίθεση, ψάχνοντας την πάσα στην ρακέτα αλλά και δημιουργώντας χώρους για περιφερειακά σουτ. Αμυντικά ακόμα υπάρχουν προβλήματα καθώς η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα την συνοχή της.

Σε ότι έχει να κάνει με την ΑΕΚ, οι «Κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να λύσουν το μεγαλύτερό τους πρόβλημα. Τα ban της ομάδας από την FIBA διευθετήθηκαν και πλέον ο Στέφανος Δέδας καλείται να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πρόβλημα σίγουρα θα αποτελέσει η ολοκληρωτική αλλαγή του ρόστερ. Μόνο ο Μαυροειδής, από το περσινό ρόστερ, παρέμεινε στην ομάδα. Είναι λογικό στην αρχή η ομάδα να ψάξει τα πατήματά όπως και το να έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Η «Ένωση» θα στηριχθεί στον παλιό γνώριμο Μάνι Χάρις που μαζί με τον Κίνο Κολόμ θα χρειαστεί να βγουν μπροστά.

Περιμένω αυτό το παιχνίδι να είναι πιο ισορροπημένο και να κριθεί στις λεπτομέρειες. Προγνωστικά Σούπερ Καπ, με ελαφρύ προβάδισμα στον Προμηθέα λόγω έδρας. Το παιχνίδι θα έχει υψηλό σκορ θεωρώ καθώς είναι και οι δύο ασταθής αμυντικά. Δεν θα θελήσω να ασχοληθώ με χάντικαπ, αλλά ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στην επιλογή της παράτασης.

Combo
16:30
Παναθηναϊκός - Λαύριο
1 (-4,5) ημίχ. / 1 (-9,5) τελ. & Παναθηναϊκός over 80,5
2.00
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Προμηθέας - ΑΕΚ
Εύστοχα τρίποντα under 18,5
1.87
BET: 20 units
Μονό ρίσκου
21:00
Προμηθέας - ΑΕΚ
Να έχει παράταση
10.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις