Μακροχρόνια Euroleague μέχρι το Final 4

Μακροχρόνια Euroleague

Μακροχρόνια Euroleague μέχρι το Final 4

Μακροχρόνια Euroleague μέρος δεύτερο. Σας το υποσχέθηκα πως εκτός από τα ειδικά στοιχήματα παικτών, θα έχουμε και πονταρίσματα για ομάδες. Τα ρόστερ κλείνουν σιγά σιγά, έχουμε πάρει μια γεύση από τις ομάδες σε φιλικά και επίσημα, άρα μπορούμε να κάνουμε κάποιες προβλέψεις.

«Βασίλισσα» χωρίς ηγέτη

Κακά τα ψέματα, ο Γιουλ με το Ρούντι έχουν γεράσει. Μπορεί μέσα στη χρονιά να κερδίσουν μόνοι τους κάποια ματς, όπως έκανε ο πρώτος στο Supercopa, όμως δεν μπορεί αυτό να έχει διάρκεια. Στην μετά Καμπάτσο εποχή, η Ρεάλ δεν έχει βρει τον ηγέτη που θα οργανώσει την υπόλοιπη ομάδα. Αν σκεφτεί κανείς τα χρήματα που έχει πάρει από τους παίκτες που έφυγαν για το ΝΒΑ, τότε σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται οι επιλογές Ερτέλ και Γκος. Για μένα, ίσως η πιο ουσιαστική της φετινή μεταγραφή να ήταν ο Γιαμπουσέλε. H «Βασίλισσα» έχει εξαιρετική φροντ λάιν, όμως δε φτάνει.

Η σεζόν είναι μεγάλη και μια πρόβλεψη σαν αυτή είναι παρακινδυνευμένη. Ωστόσο δε βλέπω τη Ρεάλ ούτε στο φετινό Final 4. Δεδομένου ότι ΤΣΣΚΑ, Εφές και Μπαρτσελόνα είναι μεγάλα φαβορί και υπάρχουν ομάδες όπως η Αρμάνι, η Ζενίτ, η Φενέρ (και όχι μόνο), που ενδεχομένως να το παλέψουν. Σε απόδοση 2.50 να μη φτάσει η ομάδα του Λάσο στο Βερολίνο.

Τίμιο ποντάρισμα

Λίγα λόγια και καλά σ’ αυτή την πρόβλεψη. Μπορεί πέρυσι να έγινε πανικός στις τελευταίες αγωνιστικές για την οκτάδα. Μπορεί να ήταν μια σεζόν με πολλές ιδιαιτερότητες που έπληξαν μεταξύ άλλων και τη Ζενίτ. Ωστόσο η ομάδα του Πασκουάλ άξιζε να μπει πέρυσι στην οκτάδα και το απέδειξε στα νοκ άουτ, όπου βρέθηκε μια ανάσα από το θαύμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Σίγουρα η απώλεια του Πάνγκος είναι σημαντική. Βέβαια η ενίσχυση σε όλες τις θέσεις δείχνει αναβάθμιση του ρόστερ. Στο τίμιο 1.75 η είσοδος της Ζενίτ στην οκτάδα και αξίζει να θεωρείται η «κολώνα» των φετινών μακροχρόνιων. Επίσης αξιοπρεπές το 1.70 στο H2H ανάμεσα στους Ρώσους και τον Ολυμπιακό.

Φιλόδοξη «σταχτοπούτα»

Από τις δύο νέες ομάδες της διοργάνωσης, η Ούνιξ ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Προσθήκες όπως αυτές του Χεζόνια, του Λορέντζο Μπράουν και του Τζέκιρι ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας. Ο Περάσοβιτς είναι έμπειρος τεχνικός (μεγάλη μου μπασκετική καψούρα) και μπορεί να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο.

Θα μπορούσα να σκεφτώ με ρίσκο την είσοδο της ομάδας του Καζάν στην οκτάδα. Είναι δύσκολο φυσικά, αλλά γι’ αυτό δίνεται στο 6.00. Καταλήγω όμως στην Η2Η επικράτηση επί της Μπάγερν στη βαθμολογία. Οι Γερμανοί είναι εμφανώς αποδυναμωμένοι και δε νομίζω ότι φέτος μπορούν να επαναλάβουν την περσινή πορεία. Στο 2.08 η Ούνιξ και θα τιμηθεί.

ΤΣΣΚΑ για μεγάλα πράγματα

Για το τέλος άφησα την ΤΣΣΚΑ. Από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης. Εντάξει, δε θα προβλέψω από το Σεπτέμβρη ποιος θα κατακτήσει, αλλά αν μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό, θα πόνταρα στην ομάδα του Ιτούδη. Δεύτερη σκέψη είναι η Μπάρτσα η οποία με προβληματίζει με τα οικονομικά της θέματα.

Κλέινω την παρένθεση και επανέρχομαι στο μακροχρόνιο που αφορά τους Μοσχοβίτες. Θεωρώ πως η καλή τους πεντάδα τρομάζει (Σεβντ, Γκριγκόνις, Κλάιμπερν, Σνγκέλια, Μιλουτίνοφ). Επιπλέον υπάρχουν έμπειροι ρολίστες και ταλαντούχοι παίκτες που συμπληρώνουν το ρόστερ. Δεν ξεχνάω πως ο Ιτούδης κάθε χρόνο δίνει μεγάλη έμφαση στην regular season, τη στιγμή που άλλες ομάδες θυσιάζουν την κατάταξη για να φορμαριστούν στα νοκ άουτ. Η επιλογή μου λοιπόν αφορά την Η2Η μονομαχία με τη Ρεάλ, για την οποία ανέλυσα πριν την άποψή μου. Η επικράτηση των Ρώσων δίνεται στο 1.65.

 

Μακροχρόνιο
Να μη φτάσει στο Final 4
Ρεάλ Μαδρίτης
2.50
BET: 7 units
Μακροχρόνιο
Να μπει στην οκτάδα
Ζενίτ
1.75
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Η2Η Ολυμπιακός - Ζενίτ
Ζενίτ
1.70
BET: 12 units
Μακροχρόνιο
Η2Η Μπάγερν Μονάχου - Ούνιξ Καζάν
Ούνιξ
2.08
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Η2Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
1.65
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις