ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ώρα αποδείξεων για Μπορντό

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ώρα αποδείξεων για Μπορντό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Ώρα αποδείξεων για Μπορντό

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Τετάρτης με Μαδρίτη και Βαρκελώνη στις επάλξεις!

προγνωστικά στοιχήματος

Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (8/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (8/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ώρα αποδείξεων για Μπορντό

Ώρα αποδείξεων για Μπορντό

Προγνωστικά Ligue 1: Εμπιστοσύνη στον Πέτκοβιτς

Σπουδαίες αναμετρήσεις με αμφίρροπη έκβαση περιλαμβάνει το κυριακάτικο γαλλικό μενού και τα σημερινά προγνωστικά Ligue 1 εστιάζουν στις αναμετρήσεις Μπορντό – Λανς και Ναντ – Νις. Για πάμε…

Δύσκολο το ξεκίνημα της σεζόν για την Μπορντό, η οποία ακόμα αγνοεί την νίκη μετά από τέσσερεις αγωνιστικές (0-2-2). Μάλιστα το τελευταίο πριν την διακοπή ήταν η βαριά ήττα στην έδρα της Νις με 4-0 (3-0 ημίχρονο). Μάλλον καλό της έκανε επομένως η διακοπή, με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς να έχει τον χρόνο να δουλέψει τα κακώς κείμενα (αρκετά ομολογουμένως). Το κύριο ζήτημα είναι η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ καθώς οι «Γιρονδίνοι» μετρούν ήδη 9 γκολ παθητικό. Ωστόσο το ρόστερ τους δεν υστερεί ποιοτικά ιδίως μετά την άφιξη των Φρανσέρζιο (Μπράγκα), Ντιλροσούν (δανεικός από Χέρτα) και Έλις (δανεικός από Μποαβίστα) ενώ και ο Πέτκοβιτς έχει την ικανότητα να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Παραμένει εκτός ο επιθετικός Μαζά.

Σαν να μην τελείωσε ποτέ η προηγούμενη σεζόν για την Λανς η οποία διατηρεί την ίδια δυναμική που την είδε πέρυσι να χάνει οριακά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αήττητη μέχρι στιγμής φέτος με σπουδαίο διπλό στο Μονακό και τρεις ισοπαλίες με Ρεν, Σεντ-Ετιέν και Λοριάν στο πιο πρόσφατο. Στα αρνητικά για την ομάδα του Φρανκ Εζ το γεγονός ότι εμφανίζεται πιο ευάλωτη αμυντικά (συγκριτικά με πέρυσι), κάτι που φάνηκε κυρίως στα δύο εντός με Ρεν και Λοριάν όπου επέτρεψε συνολικά 26 τελικές και δέχθηκε 4 τέρματα. Χωρίς απουσίες.

Άκρως ευνοϊκή για την Μπορντό η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ματμούτ Ατλαντίκ». Σε 12 συναντήσεις από το 2000 και έπειτα οι «Γιρονδίνοι» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από την Λανς (8-4-0).

Αναμφισβήτητα η Λανς έχει το πάνω χέρι με βάση την εικόνα των δύο ομάδων τόσο πέρυσι αλλά και φέτος μέχρι την διακοπή. Ωστόσο θεωρώ ότι η Μπορντό δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνουν τα αποτελέσματά της, έχει το κίνητρο για την πρώτη νίκη αλλά και την παράδοση στο πλευρό της. Θα ρισκάρουμε λοιπόν στον άσσο σε τιμές αουτσάιντερ.

Προγνωστικά Ligue 1: Να βάλει φρένο στην…«μηχανή» του Γκαλτιέ

Μπορεί το θετικό ξεκίνημα με την ισοπαλία στο Πριγκιπάτο και το τρίποντο απέναντι στη Μετς να διαδέχτηκαν δύο συνεχόμενες ήττες από Ρεν και Λιόν, ωστόσο τα πρώτα δείγματα της Ναντ σε σχέση με πέρυσι είναι πιο θετικά. Στο τελευταίο με την Λιόν προ διακοπής δεν υστέρησε πουθενά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω σε έναν ανίκητο Λόπεζ. Αν και εντός «Μπουζουάρ» αποδίδει πολύ καλύτερα (29 τελικές με Μετς και Λιόν), δυσκολεύεται να μετουσιώσει το γεγονός αυτό σε αποτελέσματα, κάτι που παραλίγο να της στοιχίσει και πέρυσι. Ξεχωρίζει μέχρι στιγμής ο Λουντοβίκ Μπλα που κινεί τα νήματα στην επίθεση των «καναρινιών». Θα λείψει ο δεξιός μπακ Άπια, ενδεχομένως να δούμε για πρώτη φορά τον νεοφερμένο Σιπριέν (πρώην Νις).

Χάρμα ιδέσθαι! Μετά το εμφατικό διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Λιλ (0-4), η Νις «σκόρπισε» με το ίδιο σκορ και την Μπορντό στην Νίκαια. Δύο νίκες και μία ισοπαλία (0-0 εντός με Ρεμς) ο μέχρι τώρα απολογισμός για την ομάδα του πρωταθλητή Γκαλτιέ ο οποίος δείχνει να ξέρει πώς να δίνει στις ομάδες του πρωταγωνιστικό ρόλο. Στα εξωαγωνιστικά, ο αγώνας με την Μαρσέιγ ακυρώθηκε οριστικά και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου με το σκορ στο 0-0 (αν και η Νις ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0) σε ημερομηνία που θα οριστεί. Επιπλέον οι «αετοί» δέχθηκαν ποινή δύο πόντων για τους οποίους βέβαια εκκρεμεί έφεση. Στα αξιοσημείωτα ότι η Νις είναι η μόνη ομάδα στην Ligue 1 που δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ (8-0). Εκτός με τραυματισμό ο Κλάιφερτ, πιθανός αντικαταστάτης ο Στενγκς, επιστρέφει και ο Ντόλμπεργκ ενώ η απόκτηση του Ντελόρ (πρώην Μονπελιέ) προσθέτει βάθος και ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή των «αετών».

Φαίνεται να έχει βρει το μυστικό τελευταία η Νις στην έδρα της Ναντ, σημειώνοντας τρία «διπλά» στις τέσσερεις τελευταίες επισκέψεις της (όλα με το ίδιο σκορ, 1-2). Γενικότερα το goal/goal είναι συχνό φαινόμενο μεταξύ των δύο ομάδων με εννέα στα τελευταία έντεκα ανεξαρτήτου έδρας.

Το αμφίσκορο «σιγοντάρει» και ο διαιτητής Μπενουά Μιγιό με τον οποίο η Νις έχει καταγράψει 10 goal/goal σε 12 αναμετρήσεις ως φιλοξενούμενη την τελευταία δεκαετία.

Δικαιολογημένα φαβορί η Νις, για την οποία όμως η διακοπή ήρθε μάλλον σε κακή στιγμή. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος εντός «Μπουζουάρ» η Ναντ, εκτιμώ ότι μπορεί να δυσκολέψει τους φιλοξενούμενους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
16:00
Μπορντό - Λανς
1
3.30
BET: 5 units
Combo
18:00
Ναντ - Νις
2Χ & goal/goal
2.50
BET: 5 units
Σκόρερ
18:00
Ναντ - Νις
Γκολ Λ. Μπλα (Ναντ)
5.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις