Επιστροφή με Super Cup

Super cup

Επιστροφή με Super Cup

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης. Ξανά κοντά σας μετά από καιρό, διακοπές τέλος, για όσους πρόλαβαν. Eπιστροφή στην αγαπημένη ρουτίνα και με με ένα δυνατό παιχνίδι τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στην κάτοχο του Champions League Τσέλσι και την κάτοχο του Europa Βιγιαρεάλ.

Και οι δύο έχουν κοινό ότι κόντρα στα προγνωστικά και σε θεωρητικά, δυνατότερους αντιπάλους, (κόντρα στις ομάδες του Μάντσεστερ) κατέκτησαν τα βαρύτιμα τρόπαιά τους και φέτος θέλουν να ξεκινήσουν με άλλη μια σημαντική διάκριση.

Η Τσέλσι παραμένει υπό της οδηγίες του Τούχελ, πώς να μην μείνει άλλωστε. Mεταγραφικά έκανε το μπάμ με την απόκτηση του Λουκάκου, που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής όμως και συνεχίζει να βλέπει την μεταγραφική της ενίσχυση.  Ο Τούχελ προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει με την μπάλα και θα στηρίζεται στην ταχύτητα για να χτυπήσει στο παιχνίδι της. Τουλάχιστον αυτό διακρίνω, στην πορεία θα δείξει αν θα το πετύχει. Σε όλα τα φιλικά της σκόραρε αλλά και δέχτηκε γκολ, και τώρα δίνει το πρώτο κρίσιμο τεστ της σεζόν.

Η Βιγιαρεάλ συνέχισε την επιτυχημένη πορεία των ισπανικών ομάδων και κατέκτησε το Europa. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την θετική πορεία, με άλλη μια διάκριση. Στο τιμόνι φυσικά και συνεχίζει ο Ουνάι Έμερι. Μεταγραφικά πρόσεξε πολύ τις κινήσεις της, με την απόκτηση του επιθετικού Ντιά από την Ρεμς και του αμυντικού Φοϊθ από την Τότεναμ να ξεχωρίζουν. Έδωσε δυνατά φιλικά για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της, ειδικά με Λέστερ και Λίντς, με τα αποτελέσματα άφησαν ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία ικανοποίηση για την επιθετική λειτουργία, από την άλλη προβληματισμό για την αμυντική αστάθεια.

Super Cup με φαβορί και αουτσάιντερ 

Ότι δοκίμασαν δοκίμασαν όμως και τώρα ήρθε η ώρα για να δείξουν τις δυνατότητες τους. Λογικό στοιχηματικά να δίνεται φαβορί ο κάτοχος του Champions League, αλλά υπερβολικό φαβορί κατά την γνώμη μου. Αδικείται από τις αποδόσεις ο έτερος διεκδικητής. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο, αν και πρώτο επίσημο και για τις δύο ομάδες και δη τελικός. Θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ και στα δύο τέρματα,  πιθανή ισοπαλία βλέπω και έναν fun bet για κάτι καλό.

Επιστροφή με Super cup λοιπόν, για να μπούμε δυνατά στην νέα σεζόν. Καλή συνέχεια σε όλους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Τσέλσι - Βιγιαρεάλ
Goal/goal
2.00
Μονό
22:00
Τσέλσι - Βιγιαρεάλ
Χ
3.60
Fun bet
22:00
Τσέλσι - Βιγιαρεάλ
Ακριβές σκορ 2-2
17.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις