Preview. Ισπανία – Σουηδία

Ισπανία - Σουηδία

Το παιχνίδι Ισπανία – Σουηδία είναι το τελευταίο χρονικά τη Δευτέρα. Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην έδρα τους, μιας και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη. Θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν φιλοδοξίες στη διοργάνωση.

📅 Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 ⌚ 22:00

🏟️ Γήπεδο: «Λα Καρτούχα», Σεβίλλη

🚹 Προσέλευση: Ως 33% (χωρητικότητα: 60.000)

🇪🇺 Όμιλος: 5ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Ισπανία – Σουηδία 

🤷‍♂️ Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)

💰 Αποδόσεις: 1.37 – 4.55 – 9.75

📺 Μετάδοση: ANT1

🇪🇸 Εννέα χρόνια μακριά από τις επιτυχίες έχει συμπληρώσει η Ισπανία, που αφού… γλίτωσε από την λαίλαπα του κορωνοϊού ρίχνεται στη μάχη του Euro με μοναδικό στόχο την νίκη. Αήττητη στα οκτώ τελευταία ματς η «ρόχα», με τον Λουίς Ενρίκε να μην υπολογίζει στον Μπουσκέτς αλλά να έχει πιθανότητες να δει τον Γιορέντε να επανέρχεται μετά την περιπέτειά του με τον Covid-19. Δύσκολα θα αφήσει το 4-3-3 ο Ισπανός τεχνικός, που έχει πληθώρα επιλογών στην γραμμή κρούσης αλλά περιορισμένες δυνατότητες στην άμυνα. Ίσως ο Σέρχιο Ράμος να χωρούσε τελικά στην αποστολή, αν και υπάρχει πλέον και ο Λαπόρτ, που… άλλαξε πατρίδα!

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Τόρες, Άλμπα – Τιάγκο, Ρόδρι, Κόκε – Τόρες, Μοράτα, Μορένο.

🇸🇪 Η Σουηδία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της σε αυτό το Εuro με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλό. Οι Σκανδιναβοί προκρίθηκαν από τον έκτο προκριματικό όμιλο σαν δεύτεροι πίσω από την Ισπανία που θα την βρουν ξανά απέναντι τους. Ο Γιάννε Άντερσον δείχνει να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα αγωνιστούν απέναντι στην Ισπανία, με τα πλάνα του να αλλάζουν ελέω covid-19! Όλοι στη Σουηδία πιστεύουν στην πρόκριση. Εφτασε στην Ισπανία το Σάββατο το απόγευμα μετά την τελευταία προπόνηση. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι τι ρίσκο θα πάρει ο Σουηδός προπονητής και αν θα παίξει με το μηχανάκι που λέγεται Κουάϊσον δίπλα στον Μάρκους Μπέργκ ή με τον καλύτερο για πολλούς παίκτη που έχει η εθνική Σουηδίας και αυτός είναι ο 21 ετών Ισαάκ ,αλλά με αυτή την επιλογή θα κερδίσει επιθετικά αλλά θα χάσει αμυντικά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν – Λούστιγκ, Ντάνιελσον, Λίντελεφ, Αουγκούστινσον – Λάρσον, Εκνταλ, Όλσον, Φόρσμπεργκ – Κουάϊσον, Μπέργκ.

Ήξερες ότι…

  • Για τέταρτη φορά συναντιούνται σε τελική φάση Ισπανία και Σουηδία, δύο οι ισπανικές νίκες και μόνο μια, στο Μουντιάλ του 1950, η σουηδική. Αναλυτικά εδώ.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24  ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις