Στο Γκραβελίν για την πρωτιά

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά Μπάσκετ: Στο Γκραβελίν για την πρωτιά 

Καλημέρα σε όλους. Άλλο ένα ταμείο για τη στήλη μας, το τέταρτο στη σειρά, με την Άλμπα να κερδίζει και το όριο πόντων να καλύπτεται με σχετική ευκολία. Σήμερα, στα προγνωστικά μπάσκετ, θα πάμε σε μία… εξ αναβολής πρόταση από την Pro A της Γαλλίας.

Γκραβελίν vs Βιλερμπάν

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Pro A με την Γκραβελίν (11-21) να υποδέχεται την Βιλερμπάν (24-7). Η Γκραβελίν δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της, καθώς είναι μόλις μία νίκη πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού .Θεωρητικά με μία νίκη στα δύο παιχνίδια που απομένουν θα σώσει την κατηγορία. Προχθές ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την πανίσχυρη και κάτοχο του Eurocup Μονακό, με 74-91. Μπήκε καλά στην αναμέτρηση, αλλά μόλις προηγήθηκε η Μονακό η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Κόρει Ντέιβις ήταν συγκινητικός για την Γκραβελίν, καθώς πέτυχε 19 πόντους.

Από την άλλη, η Βιλερμπάν μετά την βαριά ήττα που υπέστη από την Μπουργκ, κέρδισε εκτός έδρας την Ναντέρ με 83-101. Οι Τόμας Ερτέλ και Αμίν Νουά ήταν εξαιρετικοί με 13 και 20 πόντους αντίστοιχα. Θέλει τη νίκη για να πιάσει την Ντιζόν στη κορυφή. Για να τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρέπει να στραβοπατήσει η Ντιζόν, καθώς έχει χάσει και στα δύο παιχνίδια που έχουν αναμετρηθεί. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στις 26 Δεκεμβρίου, με την Βιλερμπάν να κερδίζει με 96-68.

Εκτίμηση: Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Βιλερμπάν. Η Γκραβελίν θα στρέψει το βλέμμα της στον “τελικό παραμονής” της τελευταίας αγωνιστικής εναντίον της Ορτέζ. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη της Βιλερμπάν (με χάντικαπ 7 πόντων) και στο over 153,5 πόντων αγώνα, ένα όριο που έχουν ξεπεράσει οι δύο ομάδες πολλές φορές φέτος.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Γκραβελίν - Βιλερμπάν
2 (-6,5) & over 153,5
2.07
BET: 32 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις