Πρεμιέρα στο Euro με γκολ και ειδικό

Euro 2020

Πρεμιέρα Euro 2020

Καλησπέρα σε όλους! Έφτασε επιτέλους η ώρα της πρεμιέρας για το Euro 2020. Μία διοργάνωση που όλη η Ευρώπη -και όχι μόνο- ανέμενε εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ιταλία – Τουρκία, λοιπόν, στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, με τους μπουκ να “βλέπουν” ως ξεκάθαρο φαβορί τη «Σκουάντρα Ατζούρα». 

Η αξία βρίσκεται στα γκολ 

Σύμφωνοι, οι Ιταλοί παίζουν εντός έδρας. Είναι αήττητοι σε 27 επίσημα ματς εσχάτως. Με τον Μαντσίνι στον πάγκο έχουν βελτιώσει πάρα πολύ την επιθετική τους συμπεριφορά και στα μετόπισθεν εμπνέουν σιγουριά, χωρίς να παίζουν το κλασικό “κατενάτσιο”, σήμα κατατεθέν επί χρόνια. Αλλά σε πρεμιέρα Euro και με αποδόσεις τύπου 1.50 δε θα μπλέξω.  

Διότι απέναντι θα βρίσκεται μία Τουρκία, η οποία έχει μόλις 3 ήττες στα τελευταία 25 ματς και δείχνει ότι τελευταία δε… μασάει από “βαριές” φανέλες. Ενδεικτικά νίκησε Ολλανδία (4-2), δεν ηττήθηκε από Γαλλία (2-0 και 1-1) και Γερμανία (3-3). Θα παίξει χωρίς το άγχος του φαβορί, ελεύθερα και έχει τους επιθετικούς ώστε να κάνει τη ζημιά προεξάρχοντος του αγέραστου Μπουράκ Γιλμάζ που οδήγησε τη Λιλ μετά από χρόνια στο εγχώριο πρωτάθλημα.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μονό
22:00
Τουρκία - Ιταλία
Goal/goal
2.50
BET: 7 units
Ειδικό
22:00
Τουρκία - Ιταλία
Καταλογισμός πέναλτι
2.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις