Η πιο μεγάλη ώρα του Τσιτσιπά!

Ανάλυση Ρολάν Γκαρός

Ανάλυση Ρολάν Γκαρός με στατιστικά

Ώρα ημιτελικού, με τεράστιο ενδιαφέρον για τον ελληνικό αθλητισμό. Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα μονομαχήσουν για την πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό Ρολάν Γκαρός. Ο συγκεκριμένος ημιτελικός θα είναι ο πρώτος χρονικά που θα διεξαχθεί. Ανάλυση Ρολάν Γκαρός με ειδικά σημεία, combo αλλά και ρίσκο με λογική.

Αμφότεροι έχουν κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Ο Τσιτσιπάς έχει χάσει μόλις ένα σετ από τον Ίσνερ. Το περίεργο με τον Στέφανο είναι ένα στατιστικό που έχει περάσει κάπως «στα ψηλά». Ο Έλληνας αθλητής λοιπόν έγινε ο τρίτος νεότερος αθλητής με τρεις συνεχόμενες παρουσίες σε ημιτελικά γκραν σλαμ. Επίσης μετράει 9 συνεχόμενες νίκες στο χώμα ενώ φέτος έχει ήδη πετύχει 38 νίκες.

Από την μεριά του Ζβέρεφ, το ξεκίνημα στην διοργάνωση ήταν εφιαλτικό. Στον πρώτο αγώνα βρέθηκε να χάνει 0-2 από τον Όττε. Έκτοτε κέρδισε 15 συνεχόμενα σετ φτάνοντας με σχετική ευκολία στον ημιτελικό. Τόσο στον προημιτελικό όσο και στον ημιτελικό έχασε μόλις έξι γκέιμ δείχνοντας πανέτοιμος για τον μεγάλο αγώνα. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ο Τσιτσιπάς προηγείται με 5 νίκες έναντι μόλις 2 του αντιπάλου του. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι σε αγώνα Γκραν Σλαμ.

Τι περιμένω να δούμε;

Ο Τσιτσιπάς δείχνει εξαιρετική αντοχή στο παιχνίδι του. Απέναντι στον Μεντβέντεφ, όσο μεγαλύτερος ήταν ο πόντος τόσο περισσότερες λύσεις έβρισκε. Το ίδιο θα θελήσει να κάνει και απέναντι στον Ζβέρεφ. Θα αποφύγει να κλείσει γρήγορα τους πόντους και να πάρει ρίσκα. Το ακριβώς αντίθετο θα προσπαθήσει να κάνει ο Γερμανός. Στηριζόμενος στο εξαιρετικό του σερβίς θα προσπαθήσει να βάλει σε θέση άμυνας τον Τσιτσιπά άμεσα.

Ο Τσιτσιπάς έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και φαντάζει ως το φαβορί. Όχι όμως σε τιμές του 1.50. Ας μην ξεχνάμε εδώ πως ο Έλληνας αθλητής μετράει μόνο ήττες σε ημιτελικούς γκραν σλαμ. Το παιχνίδι θα είναι οριακό σε όλα τα σετ. Η επιλογή να νικήσει ο Στέφανος με 1 σετ διαφορά (3-0 ή 3-1) φαντάζει πολύ πιθανή. Κάπως έτσι θα πάω και στο over των συνολικών γκέιμ του Έλληνα αθλητή. Ψάχνοντας νικητή σε συνδυασμό με σύνολο γκέιμ η επιλογή κρύβει ρίσκο.

Η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει και μακάρι αύριο να έχουμε τον πρώτο Έλληνα που θα βρίσκεται σε τελικό γκραν σλαμ. Μην ξεχνάτε επίσης τα μακροχρόνια που δόθηκαν πριν το τουρνουά. Καλά κέρδη σε όλους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:50
Ζβέρεφ - Τσιτσιπάς
2 (-1,5 σετ)
2.00
BET: 20 units
Μονό
15:50
Ζβέρεφ - Τσιτσιπάς
Τσιτσιπάς Over 19,5 γκέιμ
1.80
BET: 10 units
Ρίσκο
15:50
Ζβέρεφ - Τσιτσιπάς
2 & Over 34,5
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις