Το koubanezos.gr στο Final-4 της Euroleague. Τι προβλέπει η μπασκετική ομάδα;

Final Four

Αντίστροφη μέτρηση για το Final Four της Κολωνίας

Λίγες ώρες έμειναν για το τζάμπολ στο Final Four της Κολωνίας. Μπαρτσελόνα, Εφές, ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι ρίχνονται στη μάχη για το πολυπόθητο τρόπαιο. Οι tipsters μας έψαξαν και βρήκαν τις καλύτερες προτάσεις για το μπασκετικό τριήμερο. Στις γραμμές που ακολουθούν θα βρείτε στοιχήματα κατάκτησης, ειδικά παικτών και όχι μόνο! Για πάμε…

Ο Guibert ποντάρει σε Εφές και Κλάιμπερν

Final Four χωρίς φιλάθλους μοιάζει με παστίτσιο… βίγκαν. Κοινώς μία ξενέρωτη διοργάνωση αλλά με τεράστιο ενδιαφέρον εντός παρκέ.

Τα βλέμματα όλων θα είναι πάνω στην Εφές. Φιναλίστ το 2019, καλύτερη ομάδα πέρυσι, εκ των φαβορί και φέτος. Η ομάδα του Αταμάν έχει τη μεγαλύτερη συνοχή και εμπειρία από τις τέσσερις ομάδες και θεωρητικά το μεγαλύτερο κίνητρο. Θεωρώ ότι αν περάσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό θα πάρει και την κούπα. Οπότε ένα πρώτο ποντάρισμα είναι το η κατάκτηση τροπαίου από την τουρκική ομάδα σε απόδοση 3.00!

Επιπλέον θα ποντάρω στο 7.00 του Ουίλ Κλάιμπερν της ΤΣΣΚΑ ως πρώτο σκόρερ. Ο Αμερικανός απουσία του Μάικ Τζέιμς και με τον Λούντμπεργκ άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, θα πάρει πολλές προσπάθειες, περισσότερες από το σύνηθες λόγω και εμπειρίας.

Weekend Warrior με ειδικά παικτών και forecast κατάταξης

Η ώρα του Final Four έφτασε. Στη διάρκεια της χρονιάς δώσαμε μακροχρόνια με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Εκκρεμεί η κατάκτηση από τη Μπαρτσελόνα και ο τελικός με την Εφές. Τώρα θα επιλέξω να πάω με ειδικά παικτών και ένα forecast ακριβής σειράς κατάταξης.

Από την ΤΣΣΚΑ επιλέγω πρώτο σκόρερ της ομάδας τον Γουίλ Κλάιμπερν και πρώτο ριμπάουντερ τον Γιόχαν Βόιντμαν, σε αποδόσεις 2.25 και 2.50 αντίστοιχα. Άλλωστε είναι δεδομένες οι απουσίες των Ρώσων. Από την Μπαρτσελόνα θα ποντάρω στον Ντέιβις ως πρώτο ριμπάουντερ σε απόδοση 2.25. Όσο για το forecast, δεδομένου του ρίσκου που περιέχει, πιστεύω πως η σειρά θα είναι 1η Μπαρτσελόνα – 2η Εφές – 3η ΤΣΣΚΑ – 4η Αρμάνι και όλο αυτό σε απόδοση 6.00!

Στη ρώσικη αρκούδα και τον ηγέτη της ποντάρει ο Dogass

Η πιο έμπειρη από τις τέσσερις ομάδες του Final Four είναι η ΤΣΣΚΑ. Οι αποδόσεις που δίνονται την αδικούν, καθώς η Εφές δεν έχει ιδιαίτερη φανέλα και όπως είδαμε και με την Ρεάλ, στα κρίσιμα έχει λιποθυμικές τάσεις. Από εκεί και μετά σε περίπτωση κατάκτησης δεν είναι καθόλου απίθανο ο ηγέτης της Ουίλ Κλάιμπερν να αναδειχθεί MVP.

Final Four και φουλ επίθεση ο Blaze

Η καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης θα εμφανιστεί με τον τίτλο του φαβορί στα γήπεδα της Κολωνίας. Πέτυχε 84,5 πόντους στην σειρά με την Ρεάλ και εάν βρεθεί σε καλή μέρα από την περιφέρεια θα σκορπίσει τις αντίπαλες άμυνες. Είναι η ομάδα που εκτελεί και ευστοχεί στα περισσότερα τρίποντα από τις τέσσερις διεκδικήτριες. Μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο και έχει μεγάλο πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Ποντάρω λοιπόν στην Εφές να έχει την καλύτερη επίθεση στο Final Four.

O Buzzer Beater πιστεύει στον “μπασκετικό Θεό”

Όλα έτοιμα λοιπόν για την μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Κολωνία.

Αρμάνι Μιλάνο, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και εγώ θα ποντάρω στην Εφές. Η μεγάλη αδικημένη της περσινής χρονιάς λόγο της πανδημίας, έδειχνε πραγματικά ανίκητη μέχρι να διακοπεί η σεζόν.

Φέτος οι αντίπαλοι της είναι πιο ισχυροί, αλλά η ίδια από τον Γενάρη και μετά δείχνει σε τρομερή κατάσταση. Έκανε τρομερό ντεμαραζ για να τερματίσει 3η. Στη συνέχεια μπορεί να πήγε σε 5ο παιχνίδι, αλλά ακόμα και έτσι κατάφερε να αποκλείσει την Ρεάλ. Θεωρώ λοιπόν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ο “μπασκετικός Θεός” θα της δώσει αυτό στερήθηκε πέρυσι…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Guibert
Κατάκτηση Euroleague
Εφές
3.00
Πρώτος Σκόρερ Final Four
Ουίλ Κλάιμπερν
7.00
Weekend Warrior
Πρώτος Σκόρερ ΤΣΣΚΑ
Ουίλ Κλάιμπερν
2.25
Πρώτος Ριμπάουντερ ΤΣΣΚΑ
Γιόχαν Βόιντμαν
2.5
Πρώτος Ριμπάουντερ Μπαρτσελόνα
Μπράντον Ντέιβις
2.25
Forecast Κατάταξης
Μπαρτσελόνα - Εφές - ΤΣΣΚΑ - Αρμάνι
6.00
Dogass
Κατάκτηση Euroleague
ΤΣΣΚΑ
5.00
MVP Final Four
Ουίλ Κλάιμπερν
7.00
Blaze
Ομάδα με την καλύτερη επίθεση
Εφές
2.5
Buzzer Beater
Κατάκτηση Euroleague
Εφές
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις