Ο δαίμονας Κάρτερ κάνει παιχνίδι

Προγνωστικά

Προγνωστικά στο Λαύριο – Προμηθέας

Προγνωστικά στο τρίτο ματς και – αν νικήσει ο Προμηθέας – τελευταίο για τη σειρά των ημιτελικών της ομάδας της Πάτρας κόντρα στο Λαύριο. Ο Προμηθέας μετά το 68-66 του Σαββάτου έχει το ψυχολογικό προβάδισμα αλλά το σημερινό ματς είναι περίεργο. Aπό τη μία το Λαύριο θα πρέπει να βρει σθένος για να παλέψει για κάτι που φαντάζει απίθανο, να ανατρέψει δηλαδή το 0-2 και από την άλλη ο Προμηθέας αν δεν του πάει καλά το ματς θα το παρατήσει έχοντας την ασφάλεια του 4ου αγώνα εντός έδρας για να πάρει την 3η νίκη που χρειάζεται.

Στα προγνωστικά στοιχήματος θα ποντάρω σε δύο βασικούς παίκτες του Προμηθέα. Πρώτα στον Βασίλη Μουράτο για το over 3,5 ασίστ αφού ειδικά εντός έδρας ο διεθνής γκαρντ μοιράζει παιχνίδι στους καλούς σκόρερ που διαθέτει η ομάδα του και περιμένω να δώσει περισσότερες. Στο 1.65 το over.

Όσο για την Tipster’s League επιλογή μου αρέσει το 1.85 για το over 13,5 πόντοι του Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου. Ο Αμερικανός σκόρερ έχει βρει το κουμπί της άμυνας του Προμηθέα χάρη στην πλαστικότητα των κινήσεών του, την ταχύτητα και το θράσος και πιστεύω ότι θα είναι ξανά στους πρωταγωνιστές.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Λαύριο - Προμηθέας
Β.Μουράτος over 3,5 ασίστ
1.65
Μονό
20:00
Λαύριο - Προμηθέας
Τ.Κάρτερ over 13,5 πόντοι
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις