Σκοράκια σε Φλωρεντία και Αθήνα

Προβλέψεις στοίχημα

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Όμορφη Κυριακή σήμερα και τι καλύτερο από απλό και τίμιο στοιχηματάκι με σκορ. Οι σημερινές προβλέψεις στοίχημα θα είναι από την Ιταλία και την Ελλάδα. Για πάμε να τις δούμε.

Προβλέψεις στοίχημα: Η απαίτηση του κόσμου και το κίνητρο

Αρχινάμε τις προβλέψεις στοίχημα με το ματς της Φιορεντίνα με την Νάπολι. Σφράγισαν την παραμονή στην κατηγορία οι «Βιόλα» και πλέον πορεύονται αδιάφοροι ως το τέλος που είναι κοντά. Το 0-0 με την Κάλιαρι, αλλά και η ήττα της Μπενεβέντο από την Αταλάντα της χάρισαν την σωτηρία. Δεν σκόραραν, διεύρυναν το αήττητο σερί τους όμως, έχοντας να ηττηθούν 5 αγωνιστικές. Η σημερινή αποστολή είναι αρκετά δύσκολη. Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα ο Ιακίνι.

Η Νάπολι, δίνει την δική της μάχη για το ερχόμενο Champions League και εντυπωσιάζει. Μετά το 4-1 κόντρα στην  Σπέτσια, ακολούθησε τάλιρο στην Ουντινέζε. Άξιο να αναφερθεί είναι ότι είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Κρατάει το χρυσό εισιτήριο στα χέρια της, θέλοντας μόνο νίκες μέχρι το φινάλε. Αν κερδίσει σήμερα, απομένει το ματς στην έδρα της, κόντρα στην αδιάφορη Βερόνα.

Σίγουρα είναι υπολογίσιμη η Φιορεντίνα, όμως η αρμάδα του Γκατούζο είναι ασταμάτητη και καταιγιστική τελευταία. Ας αναφέρω και την απαίτηση των οργανωμένων φίλων της Φιορεντίνα, η οποία σύμφωνα με ιταλικά δημοσιέυματα αναφέρει πως ζήτησαν από την ομάδα να κάνει την ελάχιστη προσπάθεια κόντρα στην Νάπολι, ώστε να μείνει εκτός αστεριών η Γιουβέντους. Βέβαια η Νάπολι δείχνει να μην χρειάζεται χάρες. Το κίνητρο είναι μεγάλο και έρχεται φορτσάτη. Εγώ θα ποντάρω στο anytime score 0-2 σε απόδοση 2.12

Αδιάφοροι, αμφότεροι 

Περνάμε στο ελληνικό στοιχείο της ημέρας και το ντέρμπι μεταξύ των αιωνίων. Με υπηρεσιακό τεχνικό, μετά την απομάκρυνση του Μπόλονι και με πρωταγωνιστή των Διούδη, οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Επτά σερί αγώνες χωρίς νίκη για τον Παναθηναϊκό, γεγονός που το κόστισε και την έξοδο στην Ευρώπη. Ο κόσμος σίγουρα περίμενε κάτι παραπάνω, όμως απομένει μια αναμέτρηση ακόμα και θέλουν να κλείσουν με νίκη κόντρα στον αιώνιο την χρονιά.

Στην φιέστα που έχει διοργανωθεί ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής, χάρη σε τέρμα του Μασούρα στο 32′. Ο προπονητής Μάρτινς χρησιμοποίησε ότι καλύτερο διέθετε, σε σχέση με προηγούμενα ματς, όπου έδωσε ανάσες ξεκούρασης στους βασικούς του ποδοσφαιριστές, αφού ο τίτλος έχει κριθεί εδώ και αρκετό καιρό. Στόχος του είναι να δοθεί η απαραίτητη φρεσκάδα ενόψει του επερχόμενου τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ σε το ερχόμενο Σάββατο.

Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες. Μόνο το γόητρο. Όλα είναι πιθανά να συμβούν. Θαρρώ πως το 1-1 ως anytime score είναι αρκετά καλό. Το βρίσκουμε στο 2.72 και θα είναι η επιλογή μας για εδώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
13:30
Φιορεντίνα - Νάπολι
Anytime score 0-2
2.12
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Anytime score 1-1
2.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις