Βροχή από γκολ στο Τρόμσο

Γκολ

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι! Τεράστια Μπόντο Γκλιμτ, μας πλήρωσε στη βασική πρόταση και τη μία επιλογή της δυάδας με το να πετύχει γκολ και στα 2 ημίχρονα, σε αντίθεση με το ματς της Μπραν και της Βαλερένγκα που παρά τις πολλές φάσεις το παιχνίδι έληξε συντριπτικά υπέρ της δεύτερης που ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο με 3-0 και δυστυχώς δεν βγήκε το αμφίτερμα. Ξενάγηση και πάλι στα φιόρδ και πάμε να δούμε τι ψαρέψαμε από τα άδυτα της Νορβηγίας!

Γκολ στη Νορβηγία: Σκοράρουν και πληρώνουν

Δεν ξεκίνησε με το δεξί η Τρόμσο καθώς ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ με 3-0 πληρώνοντας την επιθετική της αστοχία. Η ομάδα του Χέλστραπ Γκάουτε είχε κατοχή της μπάλας και απέδιδε καλό ποδόσφαιρο αλλά έπαιζε απέναντι σε μια εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα και πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα μπορέσει να βρει δίχτυα. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις ως γηπεδούχος ενάντια στην Μόλντε έχει 2-0-3 με 3/5 goal/goal & over 2,5 και σύνολο τερμάτων 7-9.

Η Μόλντε έκανε το χρέος της και καθάρισε με 2-0 την Κρίστιανσουντ από το 1ο ημίχρονο έχοντας πρώτα άστοχο πέναλτι με τον Ομόϊγιουάνφο και στην συνέχεια του ματς έχασε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Από το πρώτο της παιχνίδι κρατάω την κατοχή μπάλας, τις επιθέσεις από τα άκρα και κάποια λάθη που έγιναν στην άμυνα αλλά δεν στοίχησαν. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας η Μόλντε έχει 4 Ν και 1 Η με 4/5 goal/goal & over 2,5 και 5/5 over 2,5, το ένστικτο μου λέει ότι ξανά για 5η φορά θα σκοράρουν αμφότερες και θα μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Εκτίμηση: Επιθετικές ομάδες και οι δύο με καλή παράδοση στα γκολ θα τις τιμήσω σε καλή απόδοση.

Κόντρα στην παράδοση στο «Τρόντχαϊμ»

Η Ρόζενμποργκ ξεκίνησε την σεζόν με ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βαλερένγκα και θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένη που κράτησε τον έναν πόντο, καθώς υστέρησε σε πολλά εντός αγώνα τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Από την ομάδα του Άγκε Χαρέιντε αποχώρησαν οι Βάλσβικ, Χέλαντ, Άσεν, Κονάτε και Αντεγκμπένρο. Ως γηπεδούχος η Ρόζενμποργκ έχει τρομερή παράδοση απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο της την Βίκινγκ καθώς στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους έχει 5/5 νίκες με τις 3/5 να έχουν over 2,5 τέρματα. Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους ήταν το Χ το 2014 στο Τρόντχαϊμ. Μοναδικός απών ο Σέτερ.

Βίκινγκ βγαλμένη από Σκανδιναβική ιστορία επιθετική, αποφασιστική και τελικά νικήτρια με 3-1 επί της Μπραν. Η ομάδα του Μπίαρν Μπάρντσεν ήταν εξαιρετική προηγήθηκε έχοντας τη πρωτοβουλία των κινήσεων και αν και ισοφαρίστηκε στο φινάλε του ημιχρόνου δεν πτοήθηκε και γύρισε τη πλάστιγγα υπέρ της στο 2ο ημίχρονο. Στις 5 τελευταίες συναντήσεις με την Ρόζενμποργκ ανεξαρτήτως έδρας έχει απολογισμό 1-1-3 με την παράδοση ξεκάθαρα κατά της. Λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεοφερμένοι Τρίπιτς και Πατινάμα.

Εκτίμηση: Η εικόνα της Βίκινγκ ήταν ιδιαίτερα πειστική και ουσιώδης σε αντίθεση με αυτή της Ρόζενμποργκ γι’ αυτό θα πάω κόντρα στην παράδοση και θα τιμήσω το Χ2 των φιλοξενούμενων σε εξαιρετική τιμή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Τρόμσο - Μόλντε
Over 3 ΑΗ
1.88
Μονό
21:00
Ρόζενμποργκ - Βίκινγκ
Χ2
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις