Τα anytime πληρώνουν μέχρι… 4.75

Προγνωστικά Ελλάδας

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr! Από ταμείο διπλασιασμού προέρχεται η στήλη την Κυριακή στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται και στην επανάληψη να χάνει την αναμέτρηση. Φυσικά εφόσον πληρωθήκαμε από το 31ο λεπτό, δεν μας απασχολεί το τελικό αποτέλεσμα. Σήμερα θα συνεχίσουμε ξανά προγνωστικά Ελλάδας.

Προγνωστικά Ελλάδας: Υπάρχει φαβορί αλλά…

Προγνωστικά Ελλάδας, με την πρώτη αναμέτρηση της ημέρας στον Πειραιά, που έχει για καμάρι τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τον οποίο έπιασε στον ύπνο ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Μαρτίνς φαίνεται ότι υποτίμησε τον αντίπαλο ο οποίος περίμενε και βρήκε το κατάλληλο σημείο για να χτυπήσει και να εκθέσει τους πρωταθλητές. Λίγο τα πανηγύρια, λίγο η χαλάρωση… θα οδηγούνταν εκεί η κατάσταση. Σήμερα θέλει να επιστρέψεις στις νίκες, καθώς πλησιάζει ο επαναληπτικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πρέπει να δείξει ότι έπαθε μεν, αλλά έμαθε.

Ο Αστέρας το πάλεψε, για μεγάλο διάστημα ήταν στο 1-1 με την ΑΕΚ, όμως στο τέλος λύγισε και ηττήθηκε με 3-1 και η υπόθεση Ευρώπη έλαβε τέλος. Η ομάδα του Ράσταβατς διατηρεί ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο στο μίνι πρωτάθλημα, είναι πολύ ανταγωνιστική, έκοψε βαθμούς από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ και στις αναμετρήσεις που δεν πήρε κάτι  στάθηκε πάρα πολύ καλά.

Ο Ολυμπιακός στα εντός έδρας παιχνίδια έχει ως πιο σύνηθες τελικό σκορ το 3-0 το οποίο έχει επιβεβαιωθεί πέντε φορές. Θέλει να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, όμως μπροστά του υπάρχει μια ομάδα που τα παλεύει όλα τα ματς. Fun bet στο να προηγηθεί η ομάδα της Τριπόλεως σε απόδοση 4.75 είναι η επιλογή. Τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού είναι χτυπητά και γιατί όχι για τρίτο σερί ματς, να δεχθεί πρώτος γκολ και ας λήξει μετά και 5-1.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Με οδηγό το 70% 

Με το μεγάλο διπλό στη «Λεωφόρο», έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 2η θέσης. Μια νίκη η οποία ήρθε με ανατροπή ήρθε να ανατρέψει το κακό κλίμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Συνέρχεται γρήγορα, κάνει εξαιρετική χρονιά και πραγματικά δεν βλέπω πώς θα χάσει την 2η θέση. Μόνο με αυτοκτονία!

Μεγάλη νίκη ουσίας και ψυχολογίας πήρε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με 2-0. Την ισορροπία του πρώτου μέρους ακολούθησε μια δυναμική είσοδος στην επανάληψη νικώντας κατά κράτος και δίκαια τον Ολυμπιακό.  Ζητούμενο είναι η διάρκεια κάτι που δεν την έχει ο φετινός ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει σε αυτήν την δύσκολη θέση. Αν την βρει τώρα θα είναι ευλογία.

Στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις μεταξύ τους, όπου είχαμε τουλάχιστον ένα στην αναμέτρηση, στις 7 από αυτές ο Άρης έχει σκοράρει πρώτος. Στην έδρα του είναι πολύ δυνατός φέτος και κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια με 1-0. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει σήμερα. Πιστεύω όμως ότι θα σκοράρει και μάλιστα πρώτος, όπως συνηθίζει να κάνει και μετά να φυλάει τα νώτα του. Ο ΠΑΟΚ για να με πείσει πρέπει να δείξει σημάδια σταθερότητας. Αν απόψε κερδίσει το συζητάμε. Προς το παρόν όλα δείχνουν Άρη και σε αυτόν θα ποντάρουμε τουλάχιστον για το πρώτο γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Fun Bet
17:15
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
Anytime score 0-1
4.75
Μονό
19:30
Άρης - ΠΑΟΚ
Anytime score 1-0
2.22
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις