Τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ

Προγνωστικά

Λίγο απ’ όλα έχει η σημερινή μπασκετική βραδιά με δύο προγνωστικά. Και Α1, και -επιτέλους- φινάλε κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα με εξ’ αναβολής ματς και τελευταίο ημιτελικό στο EuroCup.

Πρώτη επιλογή από τον αγώνα στη Μόσχα όπου η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ιτούδη ήδη σκέφτεται τους προημιτελικούς με τη Φενέρμπαχτσε που αρχίζουν την άλλη Τετάρτη και λογικά θα ανοίξει το ροτέισον. Παρόλα αυτά, απουσία των Μιλουτίνοβ, Μπολομπόι και λογικά και του Σενγκέλια, μοναδικός ψηλός που έχει μείνει πλην του βασικού Ερικ είναι ο Γερμανός Φόιχτμαν με το over 5,5 στο 1.95 να είναι value bet. Και 20 λεπτά να παίξει πιστεύω ότι θα μαζέψει 6 «σκουπίδια».

Δεύτερη επιλογή ο «τελικός» 3ης θέσης στο εξ αναβολής ματς Προμηθέας – ΑΕΚ για την Α1. Η ΑΕΚ μετά την άθλια εμφάνιση στη Ρόδο και την απόλυση Παπαθεοδώρου οφείλει να βγάλει αντίδραση με υπηρεσιακό προπονητή τον Λημνιάτη. Δεν της αρκεί η νίκη και θα κυνηγήσει διαφορά 8 πόντων αν μπορεί κόντρα στον αήττητο φέτος στο σπίτι του Προμηθέα. Με το χάντικαπ στους 4,5 πόντους θα ποντάρω στο 2 λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης και της φανέλας της ΑΕΚ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός
Γ.Φόιχτμαν over 5,5 ριμπάουντ
1.95
Μονό
20:00
Προμηθέας Πάτρας - ΑΕΚ
2 (+4,5)
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις