Χωρίς πίεση για μια επαγγελματική νίκη

Προγνωστικά Basket League

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλη την Κουβανέζικη παρέα. Σήμερα θα πορευτούμε με προγνωστικά Basket League εν αναμονή των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Η προηγούμενη εβδομάδα δεν πήγε καλά, καθώς είδαμε πολλά περίεργα στη Euroleague. Τι έχουμε να δούμε ακόμα θα πω εγώ. Όσο πλησιάζουμε στις τελευταίες στροφές, θα γίνουν πολλά. Μια σκέψη είναι τα ειδικά στοιχήματα για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές. Θα δούμε… Τουλάχιστον μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε δύο ωραία ταμεία με αποδόσεις 3.11 και 2.37 στο Instagram.

Προγνωστικά Basket League στο Περιστέρι

Πάμε όμως στα σημερινά. Το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής. Στον 1ο γύρο, οι “πράσινοι” είχαν κερδίσει με 76-57 στο ΟΑΚΑ.

Το Περιστέρι έχει αλλάξει προπονητή από εκείνη την ήττα. Ο Μανωλόπουλος αντικατέστησε τον Πεδουλάκη. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι λιγότερο “σφιχτή” πλέον. Οι δύο απανωτές ήττες από Ηρακλή και Λαύριο είναι ένα κακό σερί, ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ πλησιάζει και απειλεί για την τετράδα. Πάντα φυσικά υπάρχει και ο Προμηθέας που είναι χαμηλότερα αλλά με λιγότερους αγώνες.  Εντός έδρας οι σημερινοί γηπεδούχοι έχουν 5 νίκες σε 8 παιχνίδια, σκοράρουν σχεδόν 77 πόντους και δέχονται 74.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν είναι ευχαριστημένοι από την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Δε θα σχολιάσω τον τρόπο που ήρθε, όμως για ακόμη μια φορά το πρόβλημα στον “άσσο” φώναζε. Στο πρωτάθλημα υπήρχε η λύση του Μπρέι, ο οποίος τραυματίστηκε και μεσοβδόμαδα υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η απουσία του Νέντοβιτς είναι δεδομένη, οπότε λύση δεν αχνοφαίνεται. Για τα δεδομένα του πρωταθλήματος βέβαια, η τριπλέτα Ρος, Μποχωρίδη και Μακ μπορεί να ανταποκριθεί. Εντός συνόρων το “τριφύλλι” κάνει δοκιμές και επί Κάτας δε σπαταλάει ενέργεια στην άμυνα. Στα τελευταία παιχνίδια δέχτηκε 74 από τον Ιωνικό, 82 από τον Κολοσσό, 72 από τον Άρη, 80 από τον Προμηθέα και 89 από τη Λάρισα. Εκτός έδρας ο “εξάστερος” έχει ηττηθεί μόνο στο Λαύριο, σκοράρει πάνω από 86 και δέχεται 76 πόντους.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Εκτίμηση: Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει και τον αγώνα με την Εφές την Πέμπτη. Χρειάζεται ένα ψυχολογικό “μπουστάρισμα”. Διπλό λοιπόν, σε μια έδρα που πέρυσι έχασε και δε θέλει να το επαναλάβει, με μικρό χάντικαπ όμως, σε συνδυασμό με μια καλή επιθετική συγκομιδή για τους γηπεδούχους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:00
Περιστέρι - Παναθηναϊκος
2 (-3,5) & Περιστέρι over 66,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις