ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Το dna και η κούραση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Το dna και η κούραση

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Το dna και η κούραση

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Τετάρτης με Μαδρίτη και Βαρκελώνη στις επάλξεις!

προγνωστικά στοιχήματος

Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (8/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (8/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το dna και η κούραση

Το dna και η κούραση

Όταν χάνεις το απόλυτο, εξαιτίας της αυτοκτονικής διάθεσης των λιμανίσιων του Βορρά, σου μένει μια πικρία.. Αυτό το club, που νοσεί εδώ και χρόνια, κατάφερε και πάλι, να αποτύχει. Το Αμβούργο έπαιξε εξαιρετικά, ήταν η καλύτερη ομάδα στο τελικό με την Χάιντενχαιμ, αλλά η τύχη της γύρισε τη πλάτη, ακριβώς στη τελευταία φάση του αγώνα. Έτσι χάθηκε και η πρόταση της στήλης.

Νωρίτερα οι δύο προτάσεις από τη Νότια Κορέα επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Η Τζέονμπουκ μας πλήρωσε με το 1-0, πλήρωσε και πολλούς από εσάς, με το γκολ μετά το 85, στο ζωντανό. Στη Κ2 η ισοπαλία μας βόλεψε και κάπως έτσι έγινε το 2/3 τη χθεσινής ημέρας.

Πριν περάσω στα σημερινά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη, που δείχνετε από τη πρώτη στιγμή στο koubanezos.gr και στη στήλη συγκεκριμένα. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, αλλά η ανταπόκριση σας είναι εντυπωσιακή. Ευελπιστώ σε ακόμα πιο δυνατή και πετυχημένη συνέχεια στον δρόμο προς το ταμείο.

Μονομαχία στην Αττάλεια

Η νότια περιοχή της Τουρκίας αποτελεί κάθε καλοκαίρι πόλο έλξης για χιλιάδες ξένους και ντόπιους τουρίστες. Η καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας της γειτονικής χώρας χτυπάει στα νοτιοανατολικά παράλια, με τις πανέμορφες παραλίες της και τους φιλόξενους οικοδεσπότες, να συνεισφέρουν περίπου το 1/10 του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος. Τεράστιες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις δίπλα ακριβώς στο κύμα, γεμίζουν ασφυκτικά συνθέτοντας το ιδανικό σκηνικό των καλοκαιρινών διακοπών. Η παραθαλάσσια μικρή πόλη της Αλάνιας ή Αλάγιας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής προβολής της Τουρκίας, με τη γεωγραφική της θέση και το μεσογειακό κλίμα και αύρα της, να ελκύουν επισκέπτες από όλο το κόσμο.

Η τοπική ομάδα λοιπόν σήμερα υποδέχεται τους επίδοξους πρωταθλητές της Τραμπζονσπόρ, σε μια αναμέτρηση- προάγγελο της μονομαχίας των δύο ομάδων στο τελικό του κυπέλλου Τουρκίας σε μερικές εβδομάδες. Στο πρωτάθλημα η Αλάνια βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η ομάδα έχει ως στόχο, να την κρατήσει μέχρι τέλους, εξασφαλίζοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παράλληλα έχει τη δυνατότητα να πετύχει το συγκεκριμένο σκοπό μέσω του Κυπέλλου, αλλά πρωτίστως η ομάδα έχει την μοναδική ευκαιρία, να φέρει το πρώτο τίτλο του συλλόγου, από την ίδρυση του το 1948, στη πόλη.

Γίνει δουλίτσα στην ομάδα και φέτος οι γηπεδούχοι παίζουν ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Βασικά γρανάζια στη λειτουργία της ομάδας είναι και οι δικοί μας Μπακασέτας και Σιώπης, με τον τελευταίο όμως να μην παίζει σήμερα λόγω τραυματισμού. Ο προπονητής Μπουλούτ κατάφερε, να οδηγήσει την ομάδα στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και να επιτρέψει στο σύλλογο, να ονειρεύεται την πρώτη του κούπα. Τη προηγούμενη Πέμπτη διέλυσε με 5-0 τη συντοπίτισσα Αντάλιασπορ για τον επαναληπτικό ημιτελικό και προκρίθηκε πανηγυρικά στο τελικό του θεσμού.

Δίψα για τίτλο μετά από χρόνια

Οι φιλοξενούμενοι της Τραμπζονσπόρ συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους για το πρώτο εγχώριο τίτλο, μετά το 1983-84! Η ομάδα παραμένει αήττητη για 12 αγωνιστικές, ούσα απολαυστική στην επιθετική της λειτουργία και σκοράροντας τουλάχιστον 2 γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις. Ανάλογη πορεία έχει διαγράψει και στο θεσμό του Κυπέλλου, φτάνοντας άνετα μέχρι και το τελικό. Άπαντες στο σύλλογο ζουν και αναπνέουν για το νταμπλ, με τη μάχη όμως του πρωταθλήματος να είναι αμφίρροπη, αφού η Μπασακσεχίρ, μετά τη νίκη της τη Παρασκευή, απέκτησε αέρα τριών βαθμών στη μάχη των δύο τους για τη κορυφή.

Στο σημερινό ματς η Τραμπζονσπόρ θα στερηθεί των υπηρεσιών και των ασίστ του αρχηγού Σόσα, αλλά κυρίως των γκολ του εκπληκτικού φέτος Ενγουακέμε, λόγω τραυματισμών. Ο προπονητής της όμως Τσιμσίρ έχει στη φαρέτρα του αρκετούς ταλαντούχους σκόρερ, έτσι ώστε να αναπληρώσει την απουσία του Νιγηριανού μέσου.

Το επιθετικό dna και ο παράγοντας κούραση

Το ματς σήμερα θεωρώ, ότι θα εξελιχθεί σε φεστιβάλ επιθετικού ποδοσφαίρου. Και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα μπροστά, οπότε και το τόπι αναμένω να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς με εκατέρωθεν φάσεις και γκολ. Είναι τέτοια η φιλοσοφία των δύο ομάδων, που με οδηγεί στο να κάνω παιχνίδι με τα πολλά γκολ. Η μία επιπλέον μέρα ξεκούρασης για τους φιλοξενούμενους, μετά τους ημιτελικούς του κυπέλλου μεσοβδόμαδα, αλλά και η ανάγκη τους για το τρίποντο στη μάχη του τίτλου, από τη μια, η κούραση αλλά και ίσως η χαλαρότητα και η έλλειψη συγκέντρωσης των γηπεδούχων, μετά τη πρόκριση και τη διεκδίκηση του πρώτου τίτλου τους στο τελικό του κυπέλλου, από την άλλη, χρίζουν στα μάτια μου τη Τραμπζονσπόρ φαβορί για τη νίκη. Σίγουρα περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα ρισκάρω ακόμα περισσότερο συνδυάζοντας το πιθανό αμφίσκορο με πολλά γκολ.

Μονό

21:00 Αλάνιασπορ – Τραμπζονσπόρ: 2 & goal/goal (4.50) 

Ρίσκο

21:00 Αλάνιασπορ – Τραμπζονσπόρ: 2 & goal/goal & over 3,5 (7.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις