Με Γιουβέντους και… Χάαλαντ

προγνωστικά Champions League

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Τρίτη σήμερα, ημέρα για προγνωστικά Champions League! Με μια βασική επιλογή από το ένα ματς και ένα fun bet από το δεύτερο θα καταπιαστούμε για να βγούμε… bet a tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Champions League: Προκρίνεται η «Γιούβε»

Στο ένα από τα δυο προγνωστικά Champions League, η Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο την Πόρτο, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Πορτογάλων. Εκεί, οι «δράκοι» μέχρι το 81’ κρατούσαν σκορ που τους έκανε φαβορί για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς (2-0), αλλά ο Κιέζα 8 λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου πέτυχε ένα καθοριστικής σημασίας γκολ.

Με διαφορετικά δεδομένα θα μιλούσαμε για το επαναληπτικό παιχνίδι, αν δεν είχε μειώσει το σκορ ο 23χρονος Ιταλός επιθετικός. Ένα 2-0 δύσκολα θα μπορούσε να ανατραπεί. Τώρα, αυτό το εκτός έδρας γκολ δίνει το πλεονέκτημα στη Γιουβέντους να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα και να πάρει αυτή την πρόκριση για την προημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αντρέα Πίρλο στο ματς με τη Λάτσιο ξεκούρασε τον σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο χρησιμοποίησε μόλις 20 λεπτά στο τέλος. Στα αρνητικά για τον Ιταλό κόουτς είναι οι απουσίες των Μπεντακούρ, Ντανίλο, Ντε Λιχτ και Ντιμπάλα. Ωστόσο, η παρουσία των Ρονάλντο, Μοράτα και λοιπών αστεριών, είναι αρκετή για τους «μπιανκονέρι» για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση.

Ο άσος βρίσκεται αρκετά χαμηλά (1.47), η πρόκριση της Γιουβέντους είναι επίσης σε χαμηλή απόδοση (1.60). Αξία από το ματς του Τορίνο έχει η πρόκριση της Γιουβέντους στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Εκτιμώ ότι οι γηπεδούχοι δε θα δυσκολευτούν να «καθαρίσουν» την πρόκριση στα 90 λεπτά.

Χάαλαντ είσαι, μπορείς ξανά!

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Champions League, με το δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, αυτό ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Σεβίλλη. Οι Βεστφαλοί μετά το 2-3 του πρώτου αγώνα είναι το φαβορί για την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι μετρούν αρκετές σημαντικές απουσίες: Βίτσελ, Σάντσο, Ρέινα, Γκερέιρο και Ακανζί δεν υπολογίζονται για το αποψινό ματς. Για αυτό τον λόγο, το βάρος θα πέσει στον Νορβηγό επιθετικό, Έρλινγκ Χάαλαντ. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τους τραυματίες Βιντάλ και Κουντέ.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό και στα τρία αποτελέσματα, με την Ντόρτμουντ σαφέστατα να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Στοιχηματικά, θα πάω σε ένα fun bet από το συγκεκριμένο ματς. Να σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ, πέρα από το γεγονός ότι σημείωσε δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του στην Ανδαλουσία, πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν όντας πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 8 γκολ σε 5 ματς! Παράλληλα, ο 20χρονος επιθετικός τις τελευταίες βδομάδες, πέρα από το ματς του πρώτου γύρου στην Ισπανία, σημείωσε δυο γκολ στα παιχνίδια με Γκλάντμπαχ, Σάλκε και στο σαββατιάτικο ματς στο Μόναχο με την Μπάγερν! Χάαλαντ είσαι, μπορείς ξανά…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Fun bet
22:00
Ντόρτμουντ - Σεβίλλη
Χάαλαντ 2+ γκολ
4.00
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Πόρτο
Πρόκριση Γιουβέντους στην κανονική διάρκεια
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις