Στοίχημα στην Ιταλία με τα γκολ

Στοίχημα στην Ιταλία με τα γκολ

Καλησπέρα σας. Το στοίχημα μας έρχεται σήμερα από Ιταλία καθώς έχουμε δύο επιλογές που μου τράβηξαν την προσοχή και θα σας τις παραθέσω παρακάτω.

Νωρίς το ματς, αργά το γκολ

Το πρώτο στοίχημα έρχεται από το παιχνίδι που διεξάγεται πρώτο στην Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, αυτό μεταξύ της Σασουόλο και της Νάπολι. Οι γηπεδούχοι παρατήρησα ότι στο διάστημα 76 – 90’ σκοράρουν 13 και δέχονται 7 γκολ, ενώ για το ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι έχουν τους συντελεστές 12 – 5. Γκολ μετά το 76’ θα επιλέξω στο 1.83.

Στοίχημα με τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από το Μπέργκαμο. Η Αταλάντα είναι πυροβόλο και πετυχαίνει πολλά γκολ, και πιο συγκεκριμένα έχει πολλά γκολ στην αρχή των παιχνιδιών της. Σήμερα, κοντράρεται με τη Κροτόνε, η οποία Κροτόνε στο πρώτο ημίχρονο έχει δεχθεί 32 γκολ. Στο ίδιο διάστημα, οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν 26 γκολ. Έτσι πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο θα έχει πάνω από 1 γκολ και το στοίχημα μας είναι το over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 2.05.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:30
Σασουόλο- Νάπολι
Γκολ μετά το 76'
1.83
Μονό
21:45
Aταλάντα- Κροτόνε
Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις