Ποντάρισμα στους… παλαιστές

Ποντάρισμα στους... παλαιστές

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Ορθά κοφτά, ο ΠΑΟΚ προχθές μας προσέφερε εύκολο κουβά, καθώς σκόραρε σχετικά γρήγορα, παρότι είχε κλειδώσει την πρόκριση και δεν είχε ανάγκη γρήγορο γκολ. Τι να πει κανείς, συνεχίζουμε.

Συνεχίζω με Ελλάδα και σήμερα, καθώς στην αναζήτηση του σημερινού μου προγνωστικού δημιούργησα ένα ενδιαφέρον combo.

Πανουργιάς vs Κούγιας σημειώσατε..

Στο παιχνίδι που ανοίγει την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, η Λαμία του Πανουργιά Παπαϊωάννου υποδέχεται την ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια. Γιατί αναφέρω τους προέδρους των δύο ομάδων; Καθώς πέραν του μεγάλου αγώνα λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος, η αναμέτρηση έχει κι άλλο ένα δεδομένο.

Οι δύο πρόεδροι τρέφουν ιδιαίτερα… συναισθήματα εκατέρωθεν, κάτι που μετατρέπει την αναμέτρηση σε κάτι παραπάνω από ντέρμπι, δίχως να αποκλείω ενδεχόμενη σύρραξη. Δυστυχώς, εκεί φτάσαμε στην Ελλάδα μας. Να αναμένουμε… επεισόδια σε κεκλεισμένων. Και όχι από οπαδούς…

Στα αγωνιστικά, αυτά που μας ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο, οι δύο ομάδες ενισχύθηκαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ από την αρχή της χρονιάς άλλαξαν και προπονητές. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει αρκετούς βαθμούς από το Γενάρη κι έπειτα, ενώ στη Λάρισα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το επιθετικό πρόβλημα.

Απέναντι στο Βόλο όμως, η ομάδα του Αλέξη Κούγια έδειξε κάποια στοιχεία. Παρότι τους αποκαλώ… παλαιστές σαν ποδοσφαιριστές, σαφώς χιουμοριστικά και λόγω σωματοδομής και έλλειψης ταλέντου, το σύνολο του Φέστα είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει.

Οριακό φαβορί η Λαμία λόγω έδρας, αλλά θα κοντράρω το φαβορί. Πιστεύω πως ο Αλέξης Κούγιας και η ομάδα του θα φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από τη Λαμία, έχοντας ως σκοπό και μέγιστο στόχο την αγωνιστική τους ανάκαμψη και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Θα έρθει και η άνοιξη για το “άλογο”, πιστεύω πως θα είναι σήμερα!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:15
Λαμία - ΑΕΛ
X2
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις