Ευκαιρίες στο χάντμπολ

Ευκαιρίες στο χάντμπολ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες.

Πρωταθλήτρια η Δανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αιγύπτου, υπερασπίστηκε άξια τον τίτλο της.

Στα σημερινά μας παιχνίδια τώρα, πρώτο παιχνίδια από Δανία με την Odense να υποδέχεται τη Sydhavsoerne .Η γηπεδούχος έχει μόλις μια νίκη σε 16 παιχνίδια (1-2-13) ούσα τελευταία ενώ στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η φιλοξενούμενη με 8-2-6. Η Sydhavsoerne προερχόμενη από δυο σερί ήττες από ομάδες ανώτερες από αυτή θέλει να επανέλθει στις νίκες. Σκοράρει 30 γκολ κατά μ.ο. σε κάθε της παιχνίδι ενώ η γηπεδούχος 27. Επιλογή μου η νίκη με χάντικαπ.

Επόμενο παιχνίδια ανάμεσα στη Varberg και τη Lugi στο πρωτάθλημα της Σουηδίας. Η φιλοξενούμενη ενώ σκοράρει αρκετά σε κάθε της παιχνίδι δυσκολεύεται να περάσει το όριο των 29 γκολ. Στα εκτός έδρας έχει ακόμα χαμηλότερο μ.ό. με 28 γκολ ενώ δέχεται περισσότερα (30). Θα ρισκάρω να μην σκοράρει 30 γκολ. Η γηπεδούχος σε 20 αναμετρήσεις δέχεται 31 γκολ ενώ στην έδρα της 28.

Θα κλείσω με ένα γυναίκειο παιχνίδι στην Πολωνία ανάμεσα στις MKS Perla Lublin και τη Zaglebie. Η φιλοξενούμενη παραμένει αήττητη σε 13 παιχνίδια ενώ η γηπεδούχος έχει 4 ήττες. Σκοράρει 29 γκολ σε κάθε παιχνίδι ενώ δέχεται 23. Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι έχουν 28 γκολ έναντι 25. Στα εντός έδρας της παιχνίδια παρουσιάζεται αρκετά δυνατή, έχει μόνο μια ήττα και αυτή με ένα γκολ διαφορά. Ενδιαφέρον έχει και η προϊστορία των δυο ομάδων που αρέσκονται στους άσους. Ακολουθώ προϊστορία και στηρίζω τη γηπεδούχο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Μονό
18:00
MKS Perla Lublin - Zaglebie (Γ)
1 dnb
2.00
Μονό
20:00
Varberg - Lugi Lugi
Under 30
2.15
Μονό
21:00
Odense – Sydhavsoerne
2 (-3,5)
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις