Αγγλική κόντρα με κάλυψη

Αγγλική κόντρα με κάλυψη

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Πλήρης αποτυχία στην προχθεσινή μας στήλη, κανένα από τα προγνωστικά δεν επαληθεύτηκε, πλήγωσε τους πάντες η Γουίμπλεντον, με τον Χότζες να πληρώνει το μάρμαρο με απόλυση. Την τρομερή ιστορία της Γουίμπλεντον, διαβάστε την εδώ. Σήμερα, μένουμε Αγγλία και πάμε σε δύο επιλογές με άξονα την ισοπαλία.

Μάνσφιλντ – Μπόλτον

Εξαιρετική η πορεία της ομάδας του Κλαφ ως τώρα, δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει, αλλά δεν κινδυνεύει κιόλας. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε 5 πρόσφατα ματς, είναι ικανότατη σε επίθεση και άμυνα, αλλά ο σημερινός αγώνας δεν είναι απλός. Στο 2-3-1 εντός, 3/6 οver 2,5 και 4/6 G/G. Ψυχολογία στα ύψη, αλλά ακολουθεί ζόρικο πρόγραμμα. Ο φορ Σινκλέρ ανάρρωσε από κορωνοϊό και προσπαθεί να επανέλθει σε φόρμα, σημαντική η επιστροφή του μέσου Κλαρκ (15/1). Έχασε τον έμπειρο φορ Κουκ (20/3) που όδευσε για Μπράντφορντ.

Η Μπόλτον, οκ, έχει ελλείψεις, αλλά έχει έναν έξυπνο προπονητή, μπορεί να βρει τρόπους να βάλει δύσκολα και το έδειξε με την άδικη ήττα στο Τρανμίρ. Στο 2-2-2 η ομάδα του Έβατ, δεν έχει περιθώριο, θα κυνηγήσει βαθμούς. Εκτός ο τιμωρημένος μπακ Ντιλέινι (20/1) και τραυματίας ο καλός μέσος Σάρσεβιτς (22/4). Σημαντικότατες για το επίπεδο της League 2 οι προσθήκες των δανεικών, του φορ Ολαντάμπο (Γουέστ Χαμ) και του κίπερ Γιένσεν (Μπέρνλι).

Εκτίμηση: Υπάρχει εμπιστοσύνη στην Μπόλτον, είναι ομάδα με μέταλλο, έχει εξαιρετικό ρόστερ και παίζει καλά. Μπορεί να βάλει δύσκολα, χωρίς πολλές διαφορές οι δυο τους, επιλέγουμε μια καλή ισοπαλία.

Καρλάιλ – Φόρεστ Γκριν

Στο 4-1-1 η Καρλάιλ, που έδωσε τέλος – λόγω καιρού – στην αγωνιστική της απραξία μετά από αρκετές αγωνιστικές, με «επαγγελματική» νίκη επί της Έξετερ εντός. 4/6 over 2,5 και 3/6 G/G ενώ υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Εκτός λογικά ξανά ο μπακ Τάνερ (16/1) και ο χαφ Ντέβιν (6/0).

Στο 2-3-1 η πάντα ικανή κι επικίνδυνη εκτός Φόρεστ Γκριν με 5/6 under 2,5 και 4/6 G/G. Καλό το κλίμα, εντός στόχων και ολοένα και ανεβαίνει, αλλά ενώ ο Κούπερ είναι ευχαριστημένος με την άμυνα και τη διαχείριση αγώνων, διέγνωσε το πρόβλημα στην επίθεση. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Αμπρέου (25/0) και λογικά εκτός ο βασικός κίπερ ΜακΓκι (24/0).

Εκτίμηση: Επικίνδυνη και με έφεση σε συλλογή βαθμών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις η Φόρεστ Γκριν, εξαιρετική η Καρλάιλ, αλλά σήμερα θα βρει μια ισχυρή άμυνα και μια ομάδα που θα ξέρει τι θέλει. Θα την εμπιστευθούμε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Μονό
21:00
Μάνσφιλντ - Μπόλτον
Χ
3.45
Μονό
20:00
Καρλάιλ - Φόρεστ Γκριν
Χ2
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις