Μουντιαλικό χάντμπολ με τζούρα από Σουηδία

Μουντιαλικό χάντμπολ με τζούρα από Σουηδία

Χαιρετώ τους φίλους κουβανέζους. Η χθεσινή ημέρα η οποία ήταν δύσκολη και κακή στοιχηματικά. Πάμε στα σημερινά σημεία οπού η διαλογή έγινε με πιο αυστηρά κριτήρια.

Πρώτο μας παιχνίδι από Σουηδία με τις Amo HK και Skanela αντιμέτωπες. Στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους (πέντε) η φιλοξενουμένη μετρά μόνο νίκες. Φέτος τη βρίσκουμε 6η στη γενική κατάταξη με δυο παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τη γηπεδούχο. Με 9 νίκες και 6 ήττες σκοράρει 29 γκολ ενώ δέχεται 27, επίσης τρέχει ένα σερί 3-0-2 όπως και η αντίπαλός της. Η γηπεδούχος με 10-2-5 και 29 γκολ έναντι 26 θεωρείται φαβορί, παρόλο αυτά με ίδια δυναμικότητα επιθετικά και την προϊστορία τους θα κινηθώ προς τα δεξιά.

Επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στην Odense και τη Skovbakken στο πρωτάθλημα της Δανίας. Προτελευταία η γηπεδούχος με μόλις μια νίκη σε 15 αναμετρήσεις και 27-31 γκολ. Στην αντίπερα όχθη η φιλοξενουμένη με 6 νίκες και 8 ήττες έχει 29 γκολ εκατέρωθεν. Αρέσκονται στους άσσυς οι δυο ομάδες και στα υψηλά σκορ. Θα κρατήσω το οριακό over 57,5 γκολ ως μια πιο ασφαλή επιλογή.

Τέλος άφησα τον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου χάντμπολ που διεξάγεται στην Αίγυπτο σε Δανία και Σουηδία. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι να το απολαύσουν οι παίκτες αλλά και εμείς. Θα στηρίξω τους Δανούς που πιστεύω ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει για ακόμα ένα παιχνίδι, άλλωστε πρέπει να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Μονό
15:00
Odense – Skovbakken
Over 57,5
1.85
Μονό
16:45
Amo HK – Skanela
2 dnb
2.70
Μονό
18:30
Δανία – Σουηδία
1 (-2,5)
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις