Ο Μπάμπης ο Τεννές της Ιταλίας…

Ο Μπάμπης ο Τεννές της Ιταλίας...

Χαβ ε νάις ντέι φίλοι μου κουβανέζοι και σε όλο το παρεάκι.

Ντερμπάρα εις την Ιταλία απόψε, καθώς Ίντερ και Μίλαν πέφτουν στη μάχη για το κύπελλο των Ιταλών. Ιν δις γίαρ, για το πρωτάθλημα, οι νερατζούρι έχασαν με 2-1 στην έδρα τους από τους ροσονέρι. Μαστ γουίν γκέιμ και για τους δύο.

Για τον Αντωνάκη τον Κόντε, δηλαδή τον Μπάμπη Τεννέ της Ιταλίας, θα απουσιάζει ο μπακ Ντ’ Αμπρόζιο, ενώ γι’ ακόμη μια φορά οι οπαδοί ξενέρωσαν. Να νικάς με 2-0 τη «Γιούβε» και να μένεις στο απόλυτο ζίροου με την Ουντινέζε; Δις ιζ μπαντ.

Ο Στέφανος ο Πιόλης και παλιός τεχνικός της Ίντερ, δεν υπολογίζει Ντοναρούμα, Μπενασέρ και Γκάμπια, ενώ ο ο Τσαλχάνογλου βρέθηκε πόζιτιβ στον κόβιντ και θα κάνει ενάδερ τεστ την ημέρα του ματς. Χόουμ ήττα από την Αταλάντα με 0-3, αλλά πάλι ο «Ίμπρα» ξεχώρισε με τις ατάκες του.

Μπόουθ οφ δεμ πέρασαν χωρίς να κερδίσουν στην κανονική διάρκεια. Η Ίντερ στην παράταση και η Μίλαν στα πέναλτι. Ζαριά στο Χ και να παίζουν μέχρι να κλατάρουν.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
21:45
Ίντερ - Μίλαν
Χ
3.95
Fun bet
21:45
Ίντερ - Μίλαν
Χ & goal/goal
4.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις