Ο καρτάκιας κύριος Βαλέρι

Ο καρτάκιας κύριος Βαλέρι

Κυπελλικό νοκ-άουτ ντέρμπι στο Μιλάνο, Ιντερ εναντίον Μίλαν και όπως σε κάθε ντέρμπι αναμένεται να πέσουν… κορμιά. Εστω και αν δεν υπάρχει ο κόσμος στις εξέδρες, για να μεταφέρει πάθος και ένταση και στον αγωνιστικό χώρο, Ίντερ και Μίλαν αναμένεται να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Δυναμικές μονομαχίες και παρεπόμενα και αυξημένος πειθαρχικός έλεγχος, ενώ η παρουσία του διαιτητή Πάολο Βαλέρι ανεβάζει τις πιθανότητες να έχουμε αρκετές κίτρινες κάρτες στο ματς. Ο Βαλέρι σε 10 ματς φέτος για όλες τις διοργανώσεις έχει δώσει 54 κίτρινες (ήτοι 5,4 κατά μέσο όρο), σε έξι παιχνίδια έδωσε τουλάχιστον 6 κάρτες, δε διστάζει να καταφύγει στο… τσεπάκι του για να κρατήσει τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο.

Και στο ματς πρωταθλήματος τον Οκτώβριο δόθηκαν έξι κίτρινες κάρτες, οπότε έχει λογική να ψάξουμε το οver 5,5 καρτών σε τιμή σχεδόν διπλασιασμού, στο 1.95.

Από εκεί και πέρα και σε ό,τι έχει να κάνει με πρόσωπα, ο Τεό Ερναντέζ έχει δει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες μεταξύ των παικτών της Μίλαν, είναι στις έξι. Στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Αταλάντα αντίκρισε κίτρινη στο 38’, απόψε θα έχει πολλή δουλειά ανασταλτικά από την πλευρά του, καθώς αντίπαλο θα έχει τον «πυραυλοκίνητο» Αχράφ Χακίμι. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσει και δυναμισμό για να αναχαιτίσει τον Μαροκινό, έχει λογική να ψάξουμε την κάρτα του Γάλλου αριστερού μπακ στο 2.25.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
21:45
Ιντερ - Μίλαν
Over 5,5 κάρτες
1.95
Μονό
21:45
Ιντερ - Μίλαν
Ερναντέζ να πάρει κάρτα
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις