Δυάδα… 6άδας στο 2.75, ελληνική

Δυάδα... 6άδας στο 2.75, ελληνική

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Πρώτη στήλη της εβδομάδας, αφού τις Δευτέρες παραδοσιακά απουσιάζω από το στοιχηματικό κουρμπέτι και συνηθίζω να αναπαύομαι, γεμίζοντας τις μπαταρίες μου.

Ο Κρμέντσικ έχασε τεράστια ευκαιρία στο πρώτο μέρος απέναντι στην ΑΕΚ ώστε να σκοράρει και να πληρώσει το 2.62, αλλά ο Σβάρνας έβγαλε την μπάλα πάνω από τη γραμμή. Γενικότερα κυριάρχησε και δημιούργησε μπελάδες, αλλά του έλειψε το γκολ.

Τριπολιτσιώτικη πίστη της… μη ήττας

Εύκολο ταμείο μας προσέφερε ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο απέναντι στη Λάρισα και θα τον εμπιστευτώ εκ νέου, καθώς σήμερα το απόγευμα θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αρχικά, έρχομαι αντίθετος με τον φαβοριτισμό των Κρητικών, καθώς την τελευταία περίοδο είναι κάτι παραπάνω από ντεφορμέ, ενώ ο Γιώργος Σίμος, προπονητής της ομάδας της Κρήτης, φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων του. Πολλές οι απουσίες για τους ασπρόμαυρους του νότου, οι οποίοι προέρχονται και από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αστέρας, όπως ανέφερα και παραπάνω, προέρχεται από νίκη απέναντι στη Λάρισα. Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει πάρει από το χεράκι την ομάδα από την Πελοπόννησο και την οδηγεί προς την εξάδα. Σήμερα όμως ο Αργεντινός θα απουσιάσει, όπως και ο βασικός δεξιός μπακ Κώτσιρας, αλλά και ο Βαλιέντε.

Παιχνίδι αποδείξεων για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία θα κληθεί να δείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς τον Αργεντινό αρχισκόρερ της. Δε νομίζω πως θα ηττηθεί από τον κάκιστο, τελευταία, ΟΦΗ και ποντάρω στο Χ2 του 1.72, θεωρώντας το κάτι παραπάνω από καλή απόδοση.

«Θεός» εναντίον «αλόγου»

Σαφώς και αναφέρομαι χιουμοριστικά στο παιχνίδι, όπου ο Άρης υποδέχεται τη Λάρισα. Το «θεός» πρόκειται για τον Άρη, καθώς οι φίλοι του τον αποκαλούν «θεό του πολέμου», ενώ το άλογο προκύπτει από το σήμα της ΑΕΛ.

Ο Άρης εφέτος είναι εξαιρετική ομάδα και το Σάββατο πήρε ένα εύκολο διπλό, παρά το «φτωχό» 1-0 του τελικού αποτελέσματος. Η έμπνευση του Άκη Μάντζιου να αγωνιστεί χωρίς καθαρό φορ ήταν σωστή και επιτυχής, με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Στην αύρα του «Μητρογκόλ» κινούνται στις τάξεις των κιτρινόμαυρων, καθώς ο Έλληνας φορ αποτελεί κάτι παραπάνω από υπέρβαση.

Στα της ΑΕΛ, δε νομίζω πως ο Ιταλός προπονητής Φέστα θα αλλάξει την κατάσταση. Ποιοτικά η ομάδα του Αλέξη Κούγια βρίσκεται σε θλιβερή κατάσταση και στεναχωριέμαι μόνο και μόνο που πρέπει να επαναλαμβάνομαι κάθε φορά που ποντάρω σε παιχνίδι των «βυσσινί», καθώς μέχρι να τελειώσει η χρονιά αμφιβάλλω εάν θα αλλάξει οτιδήποτε.

Η ομάδα της Λάρισας δέχεται γκολ και δεν πετυχαίνει, εκτός αν προκύψει κάποιου είδους… θαύμα ή εάν ο ταλαντούχος Πινακάς εμπνευστεί και σκοράρει. Κατά τ’ άλλα τίποτα, από ομάδα με μονάδες που θυμίζουν περισσότερο σχολή… παλαιστών.

Ποντάρισμα στον άσο με under 3,5, καθώς το σκορ δε θα ανοίξει και πιστεύω πως ο Άρης θα κάμψει την όποια αντίσταση των Θεσσαλών.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Δυάδα απόδοσης 2.75
17:15
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
Χ2
1.72
19:30
Άρης - Λάρισα
1 & under 4,5
1.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις