Συνεχίζει τις πτήσεις η Ζενίτ, ως το… 3.90

Συνεχίζει τις πτήσεις η Ζενίτ, ως το... 3.90

Aγαπητοί φίλοι καλημέρα.

H Εuroleague έχει μπει στο πιο κρίσιμο σημείο της. Πλέον, οποιοδήποτε στραβοπάτημα δύσκολα καλύπτεται και όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Ωραίο ντέρμπι έχουμε σήμερα στη Βαρκελώνη. Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα (15-6) υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, την 3η Ζενίτ (13-6). Οι Ρώσοι παίζουν το πιο αποτελεσματικό μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Δουλεύουν πολύ στην άμυνα, που δέχονται 77.20 πόντους μ.ο. στην Euroleague. Aπό εκεί παίρνουν ενέργεια και για την επίθεση, που σκοράρουν κατά μ.ο. 86 πόντους σε όλες τις διοργανώσεις εντός του 2021.

Το μεγαλύτερο ατού, όμως, της πολύ δεμένης ομάδας που έφτιαξε ο Τσάβι Πασκουάλ, είναι ότι μπορεί να ανταποκριθεί καλά σε οποιοδήποτε τέμπο, σε ότι ρυθμό κι αν πάει το κάθε παιχνίδι. Στη Ζενίτ αρέσει το σετ παιχνίδι, με καλή κυκλοφορία μπάλας, που ακουμπάει πολύ μέσα στη ρακέτα. Μπορεί, όμως, και να τρέξει ιδανικά το γήπεδο, αφού συνήθως ελέγχει και τα ριμπάουντ. Γενικά, μου δίνει την εντύπωση πως ό,τι κι αν συμβεί μέσα σε ένα ματς, μπορεί να το αντιμετωπίσει. Τα βρήκε πραγματικά δύσκολα μόνο μέσα στις έδρες των ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ, κάτι πολύ λογικό.

Το καμάρι της Καταλωνίας, από την άλλη, έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει άμυνα, διαθέτοντας μάλιστα την καλύτερη σε αριθμούς στη διοργάνωση με μ.ο. 72,3. Στην επίθεση βρίσκει σχεδόν πάντα την άκρη, αφού διαθέτει έναν ”γαλαξία” αστεριών με έφεση στο σκοράρισμα, όπως ο Μίροτιτς, ο Χίγκινς, ο Αμπρίνες κ.ά. Δεν με πείθει, όμως, τόσο ως σύνολο όσο η Ζενίτ. Η Μπαρτσελόνα έχτισε ένα σερί τεσσάρων νικών, απέναντι σε ομάδες που δεν πάνε καλά το τελευταίο διάστημα και δεν έχασαν μόνο από αυτήν.

Η Ζενίτ, όμως, πετάει από νίκη σε νίκη και δεν νομίζω ότι μπορεί να την σταματήσει κανείς αυτό το διάστημα. Ειδικά εκτός έδρας που μετράει ήδη 8 νίκες, τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη φετινή Euroleague.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ζενίτ
2 (+8,5)
1.82
Fun bet
22:00
Μπαρτσελόνα - Ζενίτ
2
3.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις