Βραδιά για γκολ και ειδικά στο Νησί

Βραδιά για γκολ και ειδικά στο Νησί

Καλημέρα σε όλους! Εξαιρετικά τα πήγαμε για ακόμη μία φορά στην προηγούμενη στήλη καθώς η δυάδα βγήκε… άκοπα, αφού και στους δύο αγώνες το αμφίτερμα επιβεβαιώθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο. Γενικότερα, ο Ιανουάριος πάει… σφαίρα για τούτη τη γωνιά και ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι και παρακάτω. 

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1353426984932618241

Σήμερα η στήλη είναι φουλ ρισκαδόρικη, με επιλογές για όλα τα γούστα από την Premier League. 

Μπορεί να το κάνει η Μπρόμιτς 

Η ομάδα της Γουέστ Μπρομ εδώ και δύο αγωνιστικές δείχνει κάποια σημάδια μίνι ανάκαμψης, καθώς μετά τη μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί της Γουλβς, λίγο έλειψε να πάρει βαθμό και απέναντι στη Γουέστ Χαμ, αλλά τελικώς ηττήθηκε με 2-1. Τελευταία αγωνίζεται πιο επιθετικά υπό τις οδηγίες του «Big Sam» Άλαρνταϊς, αλλά αυτό που τη «σκοτώνει» είναι η κακή αμυντική λειτουργία. Δεν έχει σκοράρει ποτέ στην έδρα της (1-2-6, 5-24) στο δεύτερο ημίχρονο, με τα επιμέρους τέρματα να είναι 0-16! Θα λείψουν ο φορ Ντιαγκανά και ο αμυντικός Τάουνσεντ. 

Απόψε τα πράγματα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι είναι εξ ορισμού δύσκολα. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έφτασε εσχάτως τις 10 συνεχείς νίκες σε όλες τις διοργανώσεις τον τελευταίο 1,5 περίπου μήνα, με την επίθεση να δουλεύει σωστά, ενώ αμυντικά έχει δεχθεί σε αυτό το διάστημα μόλις 3 τέρματα! Στον πρώτο γύρο γκέλαρε απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο μέσα στο «Έτιχαντ», με τελικό σκορ το 1-1. Σοβαρές οι απουσίες των Αγουέρο και Ντε Μπρόινε. 

Θεωρώ πως η Γουέστ Μπρομ θα το βρει το γκολ απέναντι στη Σίτι, η οποία στους δύο τελευταίους αγώνες με Άστον Βίλα και Τσέλτεναμ έδειξε κάποια νεκρά διαστήματα στην αμυντική της προσήλωση. 

Προσφέρεται για ειδικά… 

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Γουέστ Χαμ απόψε στις 20:00, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, καθώς έχουν να ηττηθούν από τις 21 του Δεκέμβρη. 

Η Πάλας βρίσκεται στη 13η θέση του πίνακα και προέρχεται από τη βαριά τεσσάρα στο «Έτιχαντ», όπου εμφανίστηκε αγνώριστη μετά τη «λευκή» ισοπαλία που είχε αποσπάσει ηρωικά απέναντι στην Άρσεναλ. Δε βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η ομάδα του Χόντσον και αντιμετωπίζει τη σούπερ φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ που κοιτάζει πλέον με θέρμη τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Ντέιβιντ Μόγες έχει βρει την απαραίτητη χημεία και οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του σε μια εξαιρετική προς ώρας σεζόν, παρά το άσχημο ξεκίνημα.  

Οι αγώνες των δύο ομάδων έχουν πολλά γκολ προς το τέλος των αναμετρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, στα εντός της Πάλας επιτυγχάνονται πάνω από το 60% των γκολ στο τελευταίο τέταρτο, ενώ στα αντίστοιχα των «σφυριών» εκτός, τα 10 από τα 11 έχουν επιτευχθεί από το 76’ και έπειτα. Δε θα ακολουθήσω αυτό το ρυθμό απόψε, αλλά θα ποντάρω να μπει ένα γκολ στο διάστημα 60’-75’, που χρυσοπληρώνει, παρατηρώντας ότι στα 9 εκτός έδρας ματς της φιλοξενούμενης δεν έχει κουνηθεί ακόμα δίχτυ στο διάστημα αυτό! 

Επίσης, θα πάω και στον καταλογισμό πέναλτι, με τις δύο ομάδες να μην είναι και από τις πιο προσεκτικές φέτος, έχοντας παραχωρήσει ήδη από 4 πέναλτι. Πάντως, ελάχιστα έχουν εκτελέσει, με την Κρίσταλ Πάλας να έχει υπέρ της 2, ενώ η Γουέστ Χαμ ακόμα δεν έχει κερδίσει την εσχάτη των ποινών σε 19 αναμετρήσεις. Ο ρέφερι Άτγουελ παρότι δεν είναι και μεγάλος… φαν της άσπρης βούλας, φέτος έχει δώσει ήδη 4 σε 10 ματς. 

Στο δεύτερο ημίχρονο τα σπουδαία 

Τελευταίο ματς για απόψε, αυτό ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Άρσεναλ για την Premier League αυτή τη φορά, καθώς οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά το Σάββατο στο «Σεντ Μέρι’ς», με τους «αγίους» να παίρνουν την νίκη-πρόκριση για το FA Cup με 1-0. 

Η Σαουθάμπτον τελευταία δε δείχνει να πατά καλά, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Άρσεναλ από την άλλη μεριά βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα παρά τη Σαββατιάτικη ήττα όπως προαναφέραμε, συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς να ηττηθεί στο πρωτάθλημα και καλοβλέπει σιγά σιγά την προοπτική της Ευρώπης ξανά. 

Η Άρσεναλ ανεβάζει στροφές κατά κύριο λόγο στο δεύτερο 45λεπτο των αναμετρήσεων τον τελευταίο καιρό, ενώ ταυτόχρονα φέτος έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στο συγκεκριμένο διάστημα στα εκτός έδρας ματς. Οι «άγιοι» από την άλλη, έχουν τουλάχιστον 1,5 μήνα να πετύχουν γκολ από το 45’ και μετά και ίσως σήμερα το καταφέρουν απέναντι στην Άρσεναλ, σπάζοντας το καλό ρεκόρ των «κανονιέρηδων». Ρίσκο, λοιπόν, με αμφίτερμα 2ου ημιχρόνου. 

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό ρίσκου
20:00
Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ
Γκολ στο 60'-75'
2.80
Ειδικό
20:00
Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ
Καταλογισμός πέναλτι
2.75
Μονό
22:15
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal
2.20
Μονό ρίσκου
22:15
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι
Γουέστ Μπρομ over 0,5 στο 2ο ημίχ.
3.50
Moνό
22:15
Σαουθάμπτον - Άρσεναλ
Goal/goal στο 2ο ημίχ.
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις