Combos σε Λονδίνο και Θεσσαλονίκη

Combos σε Λονδίνο και Θεσσαλονίκη

Πλούσιο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα έχουμε αυτές τις μέρες, και η στήλη μας θα κάνει μια εξόρμηση σε Super League και Premier League.

Άρης για δεύτερη θέση

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της στήλης, ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος απόψε με την ομάδα της ΑΕΛ, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί όμως του «κίτρινους». Ο Άρης μετά τα συνεχόμενα στραβοπατήματα, και τις αδυναμίες που έδειξε στα ντέρμπι καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ούτε βαθμό, προσπαθεί μέσα από μικρές νίκες με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους να χτίσει ένα καλό σερί έτσι ώστε να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αντίπαλός του προσφέρεται για αυτό, και θεωρώ πως μετά τις νίκες επί του Απόλλωνα Σμύρνης και του Αστέρα Τρίπολης θα καταφέρει να τις τριτώσει. Η ομάδα της Λάρισας στα εκτός έδρας παιχνίδια τα πηγαίνει άκρως καταθλιπτικά, αφού μετράει 6 σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν την δυναμική και την ενέργεια να κερδίζουν τέτοιες αντιπάλους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» , όμως ο απλός άσος σε τιμές του 1.40 δεν προσφέρεται για ποντάρισμα. Για αυτό θα το συνδυάσω σε ένα combo με γκολ που θα του δώσει ανώτερη αξία.

Γουέστ Χαμ για Ευρώπη

Η ομάδα του Λονδίνου φαίνεται εντελώς μεταμορφωμένη και η δουλειά του Μόγιες αρχίζει και βρίσκει αντίκτυπο στο γήπεδο. Η Γουέστ Χαμ έχει καταφέρει να βελτιωθεί σημαντικά από την αρχή της σεζόν και δείχνει ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η αποψινή της αντίπαλος, η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη φαίνεται πως έχει χάσει την δυναμική που είχε τα τελευταία χρόνια για αυτό και ταλαντεύεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Τα «σφυριά» μετράνε 7 σερί ματς αήττητα με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αφού έπαιξε με Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Γούλβς και Λέστερ, ενώ στο ενδιάμεσο νίκησε την Σέφιλντ.

Σίγουρα η ομάδα του Χόντζον θα ψάξει μια αντίδραση και μια καλή εμφάνιση ειδικά μέσα στην έδρα της, αλλά θεωρώ πως αυτή τη στιγμή η Γουέστ Χαμ είναι φορμαρισμένη και μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς συνεχίζοντας το καλό σερί αλλά και διεκδικώντας επάξια μια θέση για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Απέχει μόλις έναν βαθμό από την 5η Τότεναμ (έχοντας παιχνίδι περισσότερο βέβαια), αλλά δεν θα πάψει να κυνηγάει την υπέρβαση. Με ένα combo ξανά, θα καλύψω τους φιλοξενούμενους ελπίζοντας πως θα μας επαληθεύσουν.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Combo
19:30
Άρης - Λάρισα
1 & οver 1,5
1.80
Combo
20:00
Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ
X2 & under 3,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις