Είναι βαθύ του Πόρτσμουθ το λιμάνι

Είναι βαθύ του Πόρτσμουθ το λιμάνι

Χαιρετώ άπαντες φίλους Κουβανέζους! Δε μας έκανε το χατίρι η Μπρεστ τη Κυριακή, μη μπορώντας να σπρώξει τη μπάλα στο τέρμα και μας χάλασε τη δυάδα. Φρέσκα ψάρια σήμερα Τρίτη, με τη προσοχή να στρέφεται στην Αγγλία.

Μας βλέπετε και live φυσικά, στη πρωτοβουλία του σάιτ μας, το #Instabet στο Instagram και στο Youtube.

Ξεκίνημα βορειοδυτικά από το Λόντον συγκεκριμένα στο Μίλτον Κέινς για το παιχνίδι Μίλτον Κέινς Ντονς-Τσάρλτον. Συνεχίζει την ανοδική πορεία οι Ντονς, που εντός έδρας αποτελούν μία από τις πιο σταθερές και αποτελεσματικές ομάδες. Η Τσάρλτον παρόλο που κάνει νερά αγωνιστικά, παραμένει εντός ζώνης play offs και κατ’ επέκταση εντός στόχων.

Οι Ντονς βρήκαν ρυθμό επιθετικά και βγάζουν σιγουριά στα παιχνίδια τους, σε αντίθεση με τη Τσάρλτον που ενώ είναι αποδοτικότατη επιθετικά, αμυντικά… μπάζει. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο μεριές, και το μομέντουμ των δύο ομάδων σίγουρα δείχνει… γκολ.

Συνεχίζουμε νότια στο λιμάνι του Πόρτσμουθ για το παιχνίδι της ομώνυμης ομάδας και της Λίνκολν. Απότομη προσγείωση για τη Πόρτσμουθ μετά τη τεσσάρα από τη Χαλ. Παρόλα αυτά παραμένει σε απόσταση βολής από τη κορυφή. Η Λίνκολν συνεχίζει σταθερά στη κορυφή, υπέταξε και τη Νορθάμπτον, αλλά σε ακόμα ένα ματς δεν εντυπωσίασε.

Στοιχηματικά τώρα, φαβορί σε τιμές  άνω του διπλασιασμού προσφέρεται η Πόρτσμουθ και θα τη στηρίξω. Έχοντας χάσει με βαριές ήττες τα δύο τελευταία ντέρμπι με Χαλ και Πίτερμπορο, θεωρώ ότι δε θα χάσει και τρίτο στη σειρά, απέναντι σε μια  Λίνκολν που παραμένει σταθερή, αλλά δυσκολεύεται όλο και περισσότερο στα παιχνίδια της.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
21:00
Πόρτσμουθ - Λίνκολν
1
2.17
Μονό
21:00
Μίλτον Κέινς Ντονς - Τσάρλτον
Goal /goal & over 2,5
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις